Hrvatska
Šarin hvali Splićane: Imaju najbolju momčad u ligi

Šarin hvali Splićane: Imaju najbolju momčad u ligi

Autor: Krešimir Galić Photo: KK Furnir Dubrava

U Dubravi se sprema fešta

Nakon uvjerljive pobjede kod Cedevite Junior i odlične izvedbe u Dubravi se s nestrpljenjem iščekuje petak kada će Furnir od 19 sati u SD Dubrava ugostiti Split u 2.kolu HT Premijer lige za prvaka. Nakon 108 dana opet će se igrati košarka u Dubravi jer će obnovljena dvorana u novom ruhu dočekati Lavove i Splićane koji su za trenera Furnira Jeronima Šarina trenutno najbolja momčad u Hrvatskoj '' "Po rosteru su za mene najbolja momčad. Imaju tri jako dobra stranca i niz domaćih igrača koji su duže vremena na visokom nivou. Kao klub djeluje najstabilnije bez problema koje imaju neki drugi klubovi iz samog vrha. Mislim da s pravom pretendiraju da budu prvaci na kraju sezone''..kaže Šarin koji i u ovom susretu traži od svojih igrača da daju maksimum i uživaju u susretu bez većeg rezultatskog imperativa.

 ''Odigrali smo stvarno dobru utakmicu protiv Cedevite Junior gdje se puno stvari nama poklopilo. Način kako smo igrali je želja kako bi htjeli igrati u ovoj Ligi za prvaka. Ono što je najvažnije je da i protiv Splita zadržimo stil igre s puno trčanja i agresivnosti, a onda će i rezultat doći sam po sebi''.

Za ovaj susret vlada veliko zanimanje na istoku Zagreba i dvorana će po svemu sudeći biti ispunjena ''Nakon više od tri mjeseca se vraćamo u našu dvoranu i svaka momčad zna što znači domaći teren koji nismo imali u prethodnom periodu, a uspjeli smo ostvariti zapažene rezultate. Dvorana je sjajno uređena i nadamo se da će biti ispunjena sa atmosferom kakvu samo Dubrava zna prirediti. Naša želja je da napravimo sve što je moguće da gledatelji odu zadovoljni svojim domovima''.