Hrvatska
Šarin: Nije realno da možemo izbjeći pretposljednje mjesto, ali...

Šarin: Nije realno da možemo izbjeći pretposljednje mjesto, ali...

Zabok u Dubravi.

Pred košarkašima Furnira i ovaj su tjedan dvije utakmice u HT Premijer ligi. Prvo će u srijedu od 17 sati u svojoj dvorani ugostiti Zabok, a u subotu ih očekuje gostovanje kod Adria Oil Škrljeva. Trener Jeronimo Šarin može biti zadovoljan činjenicom kako je momčad reagirala u Šibeniku nakon domaćeg poraza od Vrijednosnica Osijek, ali fantastični Tramaine Isabell nije bio dovoljan da se bodovi donesu s Baldekina

”Ono što bi mene kao trenera zadovoljilo je činjenica da bi volio vidjeti taj korak naprijed kako u obrani tako i u napadu u odnosu na prošlu utakmicu u Šibeniku. S obzirom na raspored u ovih preostalih šest kola nije realno očekivati da možemo izbjeći pretposljednje mjesto i dvije kvalifikacijske utakmice za ostanak u ligi, ali bi svakako voljeli dobiti neku utakmicu uoči tih važnih utakmica koje nas očekuju početkom svibnja. Tom činjenicom nastavljamo raditi dalje da u svaku utakmicu uđemo maksimalno i pokušamo doći do pozitivnog rezultata” - kaže Šarin uoči četvrtog međusobnog susreta sa Zabokom ove sezone. Zabočani su slavili dva puta u HT Premijer ligi, a Lavovi u Kupu Krešimira Ćosića.

”Zabok je izuzetno dobro vođena momčad od strane trenera Ivana Tomasa. Čini mi se da dosta ovise o načinu na koji će ući u utakmicu. Ove sezone su već dobili i klubove iz ABA lige kao Split i Zadar i njihova kvaliteta nije sporna. Ostaje vidjeti koliki su njihovi problemi s rosterom, ali bez obzira na sve mi imamo svoj cilj da podignemo našu igru i budemo na maksimumu kako bi upisali pobjedu koja bi nam više psihički značila nego u samom konačnom rezultatu”.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore