Hrvatska
Šarin uoči Cibone: U Kupu su iznenađenja moguća

Šarin uoči Cibone: U Kupu su iznenađenja moguća

Nakon lošeg dana koji smo imali protiv Alkara očekujem da se igrači vrate na one postavke koje bi trebale biti

Susret četvrtfinala Kupa Krešimira Ćosića u srijedu od 18 sati igrati će Cibona i Furnir. Domaćin ovog susreta prvobitno je trebao biti Furnir, ali dogovorom klubova domaćin će biti Cibona. Pred Lavovima su dva uzastopna susreta s Cibonom jer ih i u idućem prvenstvenom kolu očekuje gostovanje kod Cibone (ponedjeljak, 18.00)

”S obzirom na veliki broj zaostalih utakmica dogovorili smo s Cibonom odigravanje utakmice ovaj tjedan kako bi u veljači imali više prostora za druge odgođene utakmice kao što je gostovanje u Šibeniku. Nakon ovih utakmica s Cibonom nas očekuju puno važnije utakmice do kraja drugog kruga HT Premijer lige. Nakon lošeg dana koji smo imali protiv Alkara očekujem reakciju igrača da se vrate na one postavke koje bi trebale biti i vrlo sam znatiželjan da vidim kako će to izgledati protiv ponajbolje momčadi u Hrvatskoj koja sad ima i novog trenera. Kao što se kaže u Kupu su uvijek iznenađenja moguća i na nama je da pružimo što bolji otpor”..kaže trener Furnira Jeronimo Šarin 

Cibona je dva tjedna bila bez utakmica zbog problema s Covid-om, a dolazak novog trenera Gašpera Okorna će sigurno dodatno motivirati Vukove ” Imamo i mi iskustvo iz prošlog tjedna kada nismo igrali dva tjedna utakmicu i nekako se ispadne iz tog natjecateljskog ritma. Oni imaju veliki broj igrača s individualnom kvalitetom tako da je očekivati da će oni ovu pauzu preboliti puno lakše nego mi. Ovo su čudna vremena gdje mi treneri moramo improvizirati nešto iz dana u dan i gdje je svaka utakmica doslovno pod upitnikom. Bitno je samo za ostanemo zdravi i fokusirani na ono što dolazi”.

Susret Cibona – Furnir možete gledati izravno na HKS TV