Hrvatska
Sesar: Osokoljeni pobjedom nad Mornarom unatoč ozljedama idemo se pokazati u dobrom svjetlu

Sesar: Osokoljeni pobjedom nad Mornarom unatoč ozljedama idemo se pokazati u dobrom svjetlu

Autor: KK Cibona KK CIbona Photo: Sc Derby/Filip Roganović

Cibona gostuje u Domu sportova

Pred košarkašima Cibone je nedjeljna utakmica u sklopu trećeg kola HT Premijer lige u kojem će Vukovi  u Domu sportova odmjeriti snage s momčadi Cedevite Junior.

Nakon pobjede i prvih bodova u AdmiralBet ABA ligi, u ekipi Cibone vlada odlična atmosfera uoči novog kola domaćeg prvenstva. Nedjeljnu utakmicu najavljuje Filip Bundović:

„Došli smo do prve pobjede u ABA ligi uz zadnji atom snage i borbenost kroz cijelu utakmicu. Pokazali smo da imamo karakter. U nedjelju nas čeka gradski derbi protiv Cedevite koja će sigurno također ući motivirana u utakmicu. Mi moramo od samog početka pokazati da smo kvalitetnija momčad, a prije svega moramo zaustaviti njihov tranzicijski šut te kontrolirati skok. Ako to ispoštujemo, mislim da možemo doći do pobjede“, ističe Bundović, inače najbolji igrač u prethodnoj utakmici s KK Mornar Barsko zlato.

Cibonin strateg također je svjestan kvalitete momčadi Cedevite. No, naglašava važnost dobre pripreme:

„Cedevita kao protivnik je jedna mlada i podatna momčad koja ima kvalitetu i iskusne igrače. Nažalost, imaju sličnu situaciju kao i mi – nećemo istrčati u punim sastavima. Kod nas i dalje traju ti problemi s ozljedama, međutim idemo osokoljeno ovom pobjedom i dobrom igrom protiv Mornara. Napravit ćemo dobar skauting i pripremiti neke taktičke varijante u tom jednom treningu do utakmice. Nadam se da ćemo prikazati jednu jako dobru igru“, zaključuje Sesar.

Utakmica se igra u Dvorani 2 Doma sportova u nedjelju od 18 sati, a prijenos uživo možete pogledati na kanalu MaxSport 2.