Europa i Svijet
Hrvatska
Sesar otišao iz Dinama, a njegov reprezentativac iz Partizana

Sesar otišao iz Dinama, a njegov reprezentativac iz Partizana

Autor: B.T. Photo: FIBA

Bjelica ga odveo kod Radonjića

Hrvatski reprezentativac Jaleen Smith definitivno više nije košarkaš Partizan Mozzart Beta. On je povećao broj igrača koji su ovog ljeta napustili crno-bijelu opremu i sreću će potražiti u nekoj drugoj sredini.

Partizan i Smith su bili u pregovorima oko nastavka suradnje za sljedeću sezonu, a Amerikanac je slao prilično jasne signale da bi volio ostati, no nisu se uspjeli dogovoriti.

Jaleen Smith je odlučio da mu sljedeća destinacija bude Turska. Dosadašnjeg igrača Partizana Nemanja Bjelica je odveo u Bahčešehir, gdje će ga trenirati Dejan Radonjić.

Bjelica je u tom klubu odnedavno generalni direktor, dok je bivši trener Crvene zvezde šef struke i polako oblikuju momčad za novu sezonu. Klub je potvrdio na društvenim mrežama Smithov dolazak i poželio mu dobrodošlicu.

Podsjetimo, Smith je u Partizan došao usred sezone, početkom prosinca i jedva da je imao neku minutažu sve do završnice ABA lige, kada je bio jedan od najboljih u crno-bijelom dresu. No, sve to nije bilo dovoljno da bi ostao dio srpskog kluba i za narednu godinu.

VIŠE INFORMACIJA O KOŠARKAŠKOM MERCATU PROČITAJTE OVDJE!