Hrvatska
Sesar Ružiću: Iskreno, volio bih više nego ti da dođemo do kraja

Sesar Ružiću: Iskreno, volio bih više nego ti da dođemo do kraja

Mravak o izgledima Hermesa protiv Gorice: Sve je moguće.

Hermes Analitica je po prvi puta u svojoj povijesti izborila završni turnir Kupa Krešimira Ćosića. Zagrepčani su danas otputovali u Zadar gdje ih sutra od 15.30 očekuje susret četvrtfinala protiv Gorice.

- Nama je velika čast igrati na završnici Kupa Krešimira Ćosića. Unatoč slabijoj sezoni u HT Premijer ligi nismo u Zadar došli na izlet i bez obzira što je Gorica favorit i želi pokušati napraviti nešto više mi se nećemo tek tako predati. Gorica je izgubila posljednje dvije utakmice u prvenstvu ali to nemora ništa značiti. Ovakva završnica je veliki motiv za svaki klub. Nemamo veliki fond igrača, ali imamo želju da utakmicu što duže pokušamo držati u neizvjesnosti, a onda je sve moguće kaže trener Zvonimir Mravak koji je sudjelovao na zajedničkoj presici svih trenera sudionika F8 završnice Kupa.

Trener Gorice Josip Sesaosvrnuo se na dva povezana poraza njegove momčadi u HT Premijer ligi: 

- Evidentno je da smo u krizi, nije problem rezultatski koliko brine kriza igre. Ovo je novo netjecanje, jedna utakmica sve rješava i vidjet ćemo kako ćemo izgledati. Hermes ima lošije rezultate nego što ova iskusna momčad zaslužuje. Dugo godina su zajedno i mogu biti nezgodni ako te uvuku u svoj ritam. Nadam se da ćemo od početka nametnuti svoj ritam utakmice, svoj stil igre i da ćemo se plasirati u polufinale.

Na intervenciju voditelja Press konferencije Stanka Ružića, s kojim Sesar komentira utakmice na Arena televiziji, kako sigurno postoji želja da se dođe do kraja, ali da je put težak, Sesar je uz smijeh odgovorio:

- Iskreno, volio bih više nego ti da dođemo do kraja, Ali, idemo utakmicu po utakmicu. 





Završnica Kupa Krešimira Ćosića:

Četvrtfinale: srijeda, 12.02.2020.

Par A: KK Cibona – GKK Šibenka    (13:00)
Par B: KK Gorica – KK Hermes Analitica   (15:30)
Par C: KK Split – KK Pula 1981                  (18:00)
Par D: KK Zadar – KK Sonik Puntamika     (20:30)

Polufinale: četvrtak, 13.02.2020.

Par E: Pobjednik para A – Pobjednik para B         (18:00)
Par F: Pobjednik para C – Pobjednik para D         (20:30)

Finale: subota, 15.02.2020.

Pobjednik para E – Pobjednik para F                     (17:30)