Hrvatska
Sesvete s navijačima na premijeri u Puli

Sesvete s navijačima na premijeri u Puli

Premijeru u Prvoj ligi košarkaši Sesveta imaju u subotu na gostovanju u Puli.

Trener Tomislav Vouk ističe zadovoljstvo odrađenim priremnim periodom, a jedini problem je ozljeda Daria Papka koji je propustio veliki dio prijateljskih utakmica.

 ”Osvježili smo igrački kadar dolaskom Tušeka, Filića, Piasevolia i Vranješa te dosta dobro izgledali u pripremnim susretima. Mislim da nam je najveća prednost što smo kao momčad dugo na okupu i odlično se poznajemo. Novi igrači su se odlično uklopili i vjerujem da već u Puli možemo prikazati dobru igru pa se vratiti i s bodovima do kojih neće biti nimalo lako. Pula je dosta mjenjala roster, a stigao je i novi trener Sandro Nicević. Skupljali smo informacije ali znamo da imaju visoke ambicije i da su na domaćem parketu težak suparnik”

Upitan je nastup Papka, ali nije upitna podrška navijača i u Puli.

 ”Uz atmosferu u svlačionici naš forte u ligi bi trebali biti i navijači koji će nas i u Puli bodriti. Prva liga je iznimno kvalitetna liga i rekao bih čak kvalitetnija nego prošle godine. Dva ili tri kluba će se boriti na vrh, a ostali klubovi su prilično izjednačeni. Čeka nas uzbudljiva i izazovna sezona u kojoj bi nas sredina tablice itekako zadovoljila”..kaže Vouk.