Hrvatska
Šetka šetka, a stoji na mjestu

Šetka šetka, a stoji na mjestu

Autor: Saša Ćirić

Prokletstvo suvremenih tehnologija iliti kako je Cibona zbog facebooka ostala bez vrijednog mladog igrača.

Nakon što smo prekjučer objavili vijest o potpisu mladog Davida Šetke za Cibonu, život se činio tako jednostavan. Ali jučer, pri rutinskom istraživanju internetskih izvora, nabasali smo na članak o prvim pojačanjima Bosca za sezonu 2018/19, te pri dnu ugledali poznato ime. Uz Šetku, novopečeni premijerligaš je doveo Mladena Primorca (28, 210) i Juru Gunjinu (26, 203). 

Proaktivni kakvi jesmo, odlučili smo istražiti o čemu se tu zapravo radi. Kontaktirali smo Šetkinog menadžera Peru Dujmovića putem službene facebook stranice agencije, a na naše pitanje vezano za istinitost informacije o potpisu mladog košarkaša za KK Bosco dobili smo potvrdan odgovor. Propust u komunikaciji je nastao u suvremenim tehnologijama. Naime, pri objavi vijesti je došlo do greške u tagiranju kluba, pa je umjesto KK Bosca označena KK Cibona. 

Eto, izgleda da informatičko doba donosi sa sobom i nekakve mane, jer brzina nije nužno i vrlina. Mladom Davidu želimo puno sreće u daljnoj karijeri, a sigurni smo da će prije ili kasnije (ukoliko bude vrijedno trenirao) pokucati na vrata Cibone ili nekog kluba sličnog ranga.