Hrvatska
Sezonska ulaznica za Zabok 100 kuna, a za Cibonu od 100 do 1400

Sezonska ulaznica za Zabok 100 kuna, a za Cibonu od 100 do 1400

Autor: Branko Tabak

Gdje, kada i po kojoj cijeni možete nabaviti godišnje ulaznice hrvatskih Premijerligaša?

Gdje, kada i po kojoj cijeni možete nabaviti godišnje ulaznice hrvatskih Premijerligaša? Donosimo vam sve informacije na jednom mjestu uz napomenu kako na službenim glasilima KK Alkar, KK Zagreb, KK Jazine Arbanasi i KK Hermes Analitika nema obavijesti o prodaji ulaznica. Cijene sezonskih ulaznica se kreću u rasponu od 100 do 1000 kuna, ovisno o klubu, razini natjecanja i broju utakmica.

KK SPLIT

Pretplate se mogu kupiti radnim danom od 9 do 15 sati. Godišnja ulaznica, koja uključuje 12 utakmica Premijer lige, 11 utakmica 2. ABA lige i eventualne utakmice Kupa Hrvatske stoji 450 kuna. Cijena pretplate samo za Premijer ligu je 300 kuna, a za 2. ABA ligu 250 kuna. Umirovljenici iznad 65 godina, djeca, đaci i studenti imaju posebne popuste, godišnja pretplata za oba natjecanja stoji 350 kuna, za Premijer ligu cijena je 250 kuna, a za 2. ABA ligu 200 kuna. Posebnu pozornost skrećemo na obiteljske pakete (1+1) u kojem jedan član obitelji plaća punu pretplatu dok svaki idući član obitelj plaća pola iznosa (450+225 kuna). U prodaji su i pretplate za VIP ložu po jedinstvenoj cijeni od 1000 kuna. Ovisno o interesu postoji mogućnost i kupnje pretplata na rate. Cijena ulaznica za svaku utakmicu pojedinačno u sezoni 2017/18 bit će 30 kuna.

Foto: KK Split

GKK ŠIBENIK

Prodaja se obavlja svakog radnog dana (pon. - pet.) od 09 do 11 i od 17 do 19 sati u prostorijama kluba ispod istočnog ulaza u dvoranu Baldekin.

Cijena godišnje ulaznice iznosi 250 kn. Stari pretplatnici moći će uzeti istu poziciju na tribinama do utorka , 03.10.2017., a nakon toga i ta mjesta idu u slobodnu prodaju.


KK ZADAR

U Zadru je prodaja godišnjih ulaznica započela u ponedjeljak 25. rujna. Svi pretplatnici KK Zadar na poklon će dobiti klupski kalendar za 2018. godinu.

- Godišnje ulaznice će se prodavati od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati na blagajnama ŠC Višnjik. Prvih šest dana, zaključno sa subotom 30. rujna, stari će pretplatnici moći rezervirati svoja uobičajena mjesta. Poslije toga će i ta mjesta biti puštena u slobodnu prodaju – istaknuo je direktor KK Zadar Željko Žilavec.

Zadar će i ove sezone, uz ABA ligu, već od listopada igrati i Premijer ligu hrvatskog košarkaškog prvenstva. Cijene paketa ostat će nepromijenjene, a bit će omogućena otplata na rate. Godišnja ulaznica za gornje tribine koštat će 400 kuna, a za prsten, teleskop i press tribinu cijena je 500 kuna. Cijena dnevne ulaznice ostat će također ista kao i prošle sezone - za gornje tribine 30 kuna, a za donje 40 kuna.

- Podrška navijača jako nam je važna, pa u suradnji s klupskim partnerima i sponzorima pripremamo posebne pogodnosti za naše pretplatnike. Također, u prosincu ćemo naše pretplatnike nagraditi klupskim kalendarom za 2018. godinu – najavio je Žilavec.

Prvu službenu domaću utakmicu u novoj sezoni Zadar će igrati u srijedu 04. listopada 2017. godine, kada će u Krešinom domu, u 2. kolu ABA lige, ugostiti Cedevitu.

Foto: ABA liga

KK CEDEVITA

Sezonska ulaznica se može nabaviti po cijeni od 400 kn, a VIP sezonska od 1000 kn. Pogodnosti koje dolaze uz kupovinu sezonskih ulaznica provjerite u prilogu sezonske ulaznice, a ono što odmah ističemo je da na taj način ostvarujete gotovo 40% uštede u odnosu na kupnju ulaznica za pojedinačne utakmice.



Kupovina sezonskih ulaznica moguća je preko sustava Eventim odnosno u Domu košarke Cedevita (Zagrebački Velesajam, paviljon broj 2) u razdoblju od 20.9. do 8.10. od 17 do 20h, odnosno subotom od 10 do 13h. PUlaznice se prodaju u ritmu: ponedjeljak, četvrtak, petak i subota. Ulaznice kupljene preko www.eventim.hr se fizički mogu pokupiti u Domu košarke tijekom razdoblja prodaje ulaznica.

KK CIBONA

Uz kupnju godišnje ulaznice za plavi i crveni teleskop moći će te besplatno oprati svoj auto u autopraonici TEHNOALFA ( Florijana Andrašeca 1., Kod Cibone), a za svako sljedeće pranje dobit će te 10% popusta. Pogodnost vrijede cijelu sezonu!

Obiteljska ulaznica ( 2 + 1 GRATIS)

Kupnjom dvije godišnje ulaznice za obiteljsku tribinu (CRVENA TRIBINA), treću godišnju ulaznicu za istu tribinu dobivate gratis.



Ponedjeljak – Petak: 14:00 – 18:00

Subota: 10:00 – 14:00

Ulaznice možete kupiti i na www.ulaznice.hr

KK ZABOK

Pojedinačne i godišnje ulaznice mogu se kupiti na ulazu u dvoranu Srednje škole Bedekovčina prije svake utakmice. Godišnje ulaznice mogu se svakog dana kupiti u Bistro “Kod Golubeka” Zabok.

Pojedinačna ulaznica: 20kn

Godišnja ulaznica: 100kn

Foto: KK Zabok 


KK ŠKRLJEVO

Zbog mnogih upita posljednjih nekoliko dana, obavještavamo vas da će u idućim danima biti moguće kupiti godišnje ulaznice za domaće utakmice KK Škrljevo u Premijer ligi 2017/18. Cijena će biti pristupačna a, za najbrže kupce osigurat ćemo i dodatne nagrade, objavljeno je na klupskom Facebook profilu na kojem stoji i sljedeća obavijest:

Obavještavamo cijenjene klubove i trenere koji su nam dostavili popise djece da će sve godišnje ulaznice za klince biti gotove i dostavljene tijekom idućeg tjedna. 


Foto: KK Škrljevo

KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK

Godišnje ulaznice, po cijeni od 150kn, vrijede za sve utakmice u sezoni, a mogu se naručiti preko naše klupske mail adrese: klub@kkvrijednosniceosijek.hr

Foto: KK Vrijednosnice Osijek  

KK RIBOLA KAŠTELA

Definitivno klub koji s nikakvim sredstvima i s puno ljubavi, zahvaljujući sportskom direktoru Miljenu Fištroviću, prednjači sa svojim objavama na Facebooku. Ovoga puta objave nema. Znate zašto? Zato što Kaštelani prvu utakmicu nove sezone pred svojim navijačima igraju tek 30. listopada. Raspored im je podario u 1. kolu gostovanje kod Alkara, pa odmor u 2. kolu, pa odlazak na put u Zagreb kod prvaka Hrvatske Cedevite. Rekli bi Dalmatinci, Kaštelanima nije priša.


Foto: KK Ribola Kaštela