Hrvatska
Shorter poziva navijače: Dat ćemo sve od sebe da titula prvaka dođe u Split

Shorter poziva navijače: Dat ćemo sve od sebe da titula prvaka dođe u Split

Autor: Ozren Maršić Photo: Zvonko Kucelin/KK Zadar

Rimac: "Ova treća je jako bitna"

Finalna serija dvoboja za prvaka Hrvatske seli se na Gripe. Split dočekuje Zadar u srijedu u 20 sati, trenutni rezultat je 1:1, prednost domaćeg parketa zahvaljujući "breaku" na Višnjiku na strani je Žutih i momčad Slavena Rimca na svom terenu u srijedu i petak ima prigodu osvojiti titulu prvaka.

"Ova treća utakmica je jako bitna, očekujem punu dvoranu. Okrenuti smo sebi, kako popraviti stvari koje nisu bile dobre u drugoj utakmici. S obzirom na veliki broj utakmica u kratkom vremenu najbitnije je imati energiju, umor je tu i pitanje je koliko koja ekipa može zadržati koncentraciju. Imam puno povjerenje u svoje igrače, siguran sam da će dati sve od sebe, da ćemo izaći ratnički, spremni za trku i borbu. Čeka nas dobra utakmica i uvjeren sam da će publika uživati", rekao je Splitov trener Slaven Rimac.

Shannon Shorter i suigrači nadaju se punim Gripama, podršci navijača. Svjesni su dugog čekanja na trofej, svjesni prigode koja ima se ukazali, ali svjesni su i kvalitete Zadra.

"Pozivam sve navijače Splita da nas podrže, da napune Gripe, na korak smo od osvajanja prvenstva nakon 21 godine. Energija navijača nam je potrebna, ono što nam donose ne može se mjeriti ni s čim i svi su nam potrebni za podvig. Mi ćemo na parketu dati sve od sebe da ih razveselimo, da titula prvaka dođe u Split", kazao je Shorter.