Hrvatska
Šibenka dočekuje Dubravu u Vukovaru, stižu navijači oba kluba

Šibenka dočekuje Dubravu u Vukovaru, stižu navijači oba kluba

Nikad zaboraviti...

Dubrava Furnir i Šibenka su zamjenili domaćinstvo u 8.kolu HT Premijer lige pa će Šibenka kao domaćin u Vukovaru u subotu od 17.15 ugostiti Dubravaše. Susret će izravno prenositi HTV 2.

”Meni je izrazito drago da su se oba kluba dogovorila da se u ovim danima sjećanja na Vukovar ova utakmica upravo igra u Vukovaru. Nadamo se da će biti i lijepi broj gledatelja, a ono što nas veseli je činjenica da će lijepi broj naših navijača i prijatelja kluba doći na ovu utakmicu. Šibenka je po rosteru favorit u ovoj utakmici jer u svom sastavu imaju nekoliko igrača koji već godinama igraju HT Premijer ligu. ”- kaže trener Darko Krunić koji se osvrnuo i na trenersku promjenu na klupi Šibenke:

 ”Teško je reći koliko se nešto promjenilo u jednoj utakmici. Oni će svakako imati motiv dokazati se pred novim trenerom. Mi se moramo okrenuti sebi i svojim problemima koje imamo, a to su ozljede nekoliko igrača. Nadamo se da će osim Vujića koji mora mirovati deset dana svi drugi biti spremni za ovaj susret. U Sinju smo odigrali najlošiju utakmicu sezone i vjerujem da smo izvukli pouke iz tog susreta.”

Dubrava Furnir u petak odlazi u Vukovar, a prije ovog susreta igrači i vodstva klubova će posjetiti mjesta najvećih stradanja branitelja i žitelja Vukovara.

Kapetan Petar Perić također ističe ambijent u kojem će biti odigrana ova utakmica:

 ”Sretni smo što se jedna utakmica HT Premijer lige igra u Vukovaru i vjerujemo da će se ispričati jedna lijepa priča dva dana uoči tužne obljetnice. Šibenka je iskusnija ekipa od nas i naravno da oni preuzimaju ulogu favorita u ovoj utakmici. Igra se na neutralnom terenu i unatoč problemima koje imamo s ozljedama ovaj tjedan vjerujem da imamo snage ponoviti dobre stvari koje smo prije svega radili u utakmicama protiv Vrijednosnica Osijek i Splita. Fali nam iskustva i bez obzira na ove posljednje poraze nismo klonuli već želimo nastaviti raditi na poboljšanju naše igre”.


U Vukovar stižu navijači obaju klubova.