Hrvatska
Šibenka dovela novog Amerikanca

Šibenka dovela novog Amerikanca

Autor: Šibenka Photo: GKK Šibenka

Playmaker

Amerikanac Makale Foreman novi je igrač Šibenke.

Nakon sporazumnog raskida ugovora sa Michaelom Brownom trener Damir Milačić i uprava odmah su se bacili na posao u potragu za novim playmakerom.

Foreman  dolazi iz Rumunjske iz kluba u kojem je igrao, Temišvaru. Rođen je 3. rujna 1997. (Kingsport, TN) i visok je 185 cm.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Makale Foreman je naš novi igrač koji dolazi na poziciji playmakera sada kad smo u deficitu zbog odlaska Michaela Browna.
To je igrač koji dolazi iz natjecateljskog ritma što je meni jako bitno. Dolazi od dobrog trenera i iz dobre ekipe, rumunjskog Temišvara.
Procijenio je da mu je bolje za napredak igranje u Šibenci i igranje Premijer lige te ABA 2 natjecanja i praktički u dva dana smo ga uspjeli nagovoriti da dođe u Šibenku.
Zadovoljan sam učinjenim s obzirom u kakvoj se situaciji nalazimo. Mi jednostavno nismo imali izbora i nadam se da će nas sreća pomaziti što se tiče svega što nam dolazi. O njemu sve najbolje, želim mu dobrodošlicu i čekamo ga da dođe što prije.’

Makale Foreman, igrač Šibenke: ‘Uzbuđen sam i zahvalan što sam dobio priliku igrati za Šibenku. Jedva čekam doći u klub i upoznati svoje suigrače, trenere i sjajne fanove za koje sam čuo. Nadam se da ću pomoći timu da ostvari pobjede i veselim se sezoni koja nas očekuje!

 

Standings provided by Sofascore