Hrvatska
Šibenka kompletirala unutarnju liniju

Šibenka kompletirala unutarnju liniju

Autor: R.I. R.i.

Milković, Solomun, Jurković!

Valentin Jurković, centar visok 209 cm, produžio je vjernost momčadi sa Baldekina i ostaje  igrač GKK Šibenka i u sezoni 2020/2021.

Ovaj bivši mladi reprezentativac Hrvatske iz generacije Darija Šarića i Martina Junakovića, stigao je prošle sezone iz njemačkog kluba SG Luerzel. Prije toga nastupao je za Čapljinu, Kvarner, Dubrovnik i Student Mostar, gdje mu je trener bio Dženan Rahimić.

Evo što je trener Rahimić rekao za klupsku stranicu.

- Valentin Jurković naš je igrač od prošle sezone. Dovodimo ga da sa Mikovićem i Solomunom zatvori unutarnju liniju. To je zahvalan igrač, radnik, prošle sezone nije dobio toliku šansu. Siguran sam da će ove sezone pokazati šta zna i da će opravdati očekivanja. S njim smo kompletirali unutarnju liniju - rekao je trener Dženan Rahimić. 

Odmah nakon potpisa uhvatili smo i novog/starog vlasnika narančastog dresa sa brojem 44.

- Čast mi je biti dio kluba koji je u povijesti hrvatske košarke ostavio velik i neizbrisiv trag. Vođen tim, klub iz godine u godinu teži što boljem rezultatu. O Šibenci ne treba puno govoriti. Svaki pravi ljubitelj i poznavatelj košarke zna povijest ovog kluba. Ono što motivira svakog igrača su navijači, a Šibenka ima nadaleko prepoznatljive i vjerne navijače. Uvjeren sam da nam i u ovoj sezoni njihova podrska nece nedostajati. Na krilima toga, dat cu kao i cijela momčad sve od sebe da što bolji rezultati budu u ovoj sezoni. Veselim se novom izazovu i vremenu koje ću provesti u gradu Šibeniku - riječi su Valentina Jurkovića za službenu stranicu Šibenke.

Valentin Jurković
Centar 209 cm
10.01.1994 (26)