Hrvatska
Šibenka: Nova sezona - novi trener, a ABA 2 liga?

Šibenka: Nova sezona - novi trener, a ABA 2 liga?

Dželalija: Vrlo je izgledno da napuštam Baldekin.

Vrlo je izvjesno kako će Šibenka u novu sezonu ući s novim trenerom na klupi. Naime, Ediju Dželaliji za koji dan istječe ugovor, a novi, po onome što nam je kazao, po svemu sudeći neće biti potpisan.

– Razgovarali smo i još razgovaram s klubom, postoji obostrana želja za nastavkom  suradnje, ali budžet Šibenke za novu sezonu takav je da ne zadovoljava moje planove, odnosno želju za kontinuitetom, pa i rastom ekipe, s obzirom da će neki igrači otići – kazao je za Šibenski portal Dželalija.

Dakle, sve vodi tome da u novoj sezoni nećete biti trener Šibenke?

– Da, to je vrlo izgledno. Kako sam kazao, ugovor mi uskoro istječe i bit će slobodan trener na tržištu – zaključio je Dželalija.

Inače, s obzirom na reorganizaciju ABA lige, mnoge zanima hoće li Šibenka igrati u drugom rangu tog regionalnog natjecanja. Prijašnjih godina s Baldekina su kategorički odbijali takvu mogućnost, da bi u ovom slučaju za sada bili bez komentara.

– Ne bih još ništa o toj temi, jer se još ništa ne zna. Za nekoliko dana će se sastati Upravni odbor i donijeti odluku po tom, ali i nekim drugim pitanjima – kazao je za Šibenski portal direktor Šibenke Filip Vukičević.