Hrvatska
Šibenka ostala bez sportskog direktora

Šibenka ostala bez sportskog direktora

Podnio ostavku.

Iznenađujuća vijest stiže iz Šibenke. Naime, Filip Vukičević podnio je neopozivu ostavku na mjestu sportskog direktora kluba s Baldekina. 

Šibenskom portalu poslao je svojevrsnu oproštajnu poruku od kluba, ali za daljnje komentare nije bio raspoložen. Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

Podnosim neopozivu ostavku na funkciju sportskog direktora GKK Šibenka. Zahvaljujem svima na suradnji tijekom ovih godina. Posebno zahvala ide igračima, njihovim roditeljima, trenerima, svim klupskim djelatnicima, članovima uprave i predsjedniku Anti Buriću. Svom nasljedniku želim svu sreću u radu i barem upola manje problema u radu od onih koje sam ja imao. Posebno sam ponosan na činjenicu da su svi mladi talenti potpisali ugovore sa matičnim klubom. Pleadin, Klarin, Živković, Antić, Gulin,Vlaić i Solomun, moraju biti budućnost Šibenke. U ovom periodu imali smo šibenski štih u momčadi, sa najviše domaćih igrača od svih klubova Premijer lige. U mom mandatu su Martin Junaković i Toni Nakić postali seniorski reprezentativci Hrvatske, a svi naši mladići su bili u mlađim reprezentativnim selekcijama. U najtežim trenucima za klub, početkom pandemije, morali smo prodati tri perspektivna mlada igrača kako bi klub normalno funkcionirao, kako bi preživio. I u tome smo uspjeli. Hvala na svim divnim godinama, točnije četiri, odlazim ponosan, a ispred mene su novi izazovi. I na kraju, posebno bi se zahvalio gospodinu Bašaru Egemenu na pruženoj prilici. Ti jedini, ti najbolji Filip Vukičević’, poručio je sada već bivši sportski direktor Šibenke.