Hrvatska
Šibenka potpisala ugovor s mladim talentom s kojim će graditi budućnost kluba

Šibenka potpisala ugovor s mladim talentom s kojim će graditi budućnost kluba

Četverogodišnji ugovor.

Šibenka je u ponedjeljak potpisala četverogodišnji ugovor s jednim od svojih talenata. Riječ je o Frani Antiću (2003. godište) koji je ove sezone priključen prvoj momčadi. Ponikao je u Školi košarke Dražen Petrović, gdje mu je prvi trener bio legendarni Miro Kotarac, a trenutno je član hrvatske kadetske reprezentacije. Talentirani, 209 centimetara visoki Antić, za prvu je ekipu narančastih debitirao 30. prosinca 2020. godine, na utakmici s Goricom, piše Šibenski portal.

– Naš put je stvarati i razvijati naše igrače, našu dicu. Potpis na ugovor sa Šibenkom stavio je još jedan mladi reprezentativac, potentni centar na kojem će klub, uz ostale mlade igrače, graditi svoju budućnost. Želim mu puno uspjeha u dresu Šibenke – kazao je direktor kluba Filip Vukičević za klupsku stranicu.

Trener Šibenke zadovoljan je kako se Frane prilagodio u prvoj momčadi.

– Šest mjeseci nakon priključenja prvoj momčadi, mogu sa zadovoljstvom konstatirati da se Frane Antić i više nego dobro adaptirao na rad u seniorskoj momčadi. To su pokazale i njegove odlične igre u juniorskoj ekipi, kao i nastupi u Drugoj ligi, a skupio je nešto minuta i u seniorima. Nadam se da će nastaviti sa ovako dobrim radom, koristiti svaku priliku koja mu se ukaže i da će u sljedećoj sezoni zaslužiti puno više minuta u seniorima – kazao je Dženan Rahimić.

Frane Antić, koji je popisao ugovor sa Šibenkom do 2025. godine, veseli se budućnosti na Baldekinu.

– Hvala svima u klubu na ukaznom povjerenju, a na meni je da sada to povjerenje opravdam, dajem sve od sebe na treningu i izborim se za što više minuta u narančastom dresu – kazao je Frane.