Time-out
Šibenska Medekica: Nisam dugo bila doma, družim se s obitelji...

Šibenska Medekica: Nisam dugo bila doma, družim se s obitelji...

Karantena 5+ - Lucija Skorić

Šibenčanka Lucija Skorić u dresu Medveščaka naša je nova gošća u rublici Karantena 5+. Pauzu zbog epidemije koronavirusa očekivano provodi u svom Šibeniku u krugu obitelji.

1. Kako provodiš vrijeme?

Nisam dugo bila doma, pa koristim ovo vrijeme za druženje s obitelji. A i fakulteti su uveli online nastavu i svakakve zadatke tako da potrošim i dio dana na obavljanje fakultetskih obveza.

2. Koji bi film ili knjigu preporučila čitateljima portala?

Izdvojila bi filmove Zvijezda je rođena i Joker

3. Najdraža utakmica sezone?

Utakmica koju smatram najdražom je utakmica u prvom dijelu sezone protiv FSV-a, iz razloga što je utakmica bila dosta neizvjesna i na kraju smo pokazali veliku borbenost na terenu i kao ekipa timskom igrom izašle kao pobjednice.

4. U slučaju da ne dođe do nastavka sezone treba li Ragusu kao vodeću ekipu Prve lige proglasiti prvakinjama Hrvatske?

Ja bih voljela da se odigra do kraja i prvenstvo i završnica kupa, ali to sve ovisi o stanju sa koronavirusom tako da nitko od nas ne može utjecati na to. Mislim da su i druge države koje su već prekinule cijelo prvenstvo proglasile prvakinjama onu ekipu koja je prva na ljestvici tako da smatram da je u redu da se Ragusu u tom slučaju ako se prvenstvo ne nastavi proglasi prvakinjama. Vidjet cemo kako će se odvijati situacija sa koronavirusom i kakvu će odluku donijeti savez.

5. Izvjesno je da se završnica Kupa Ružice Meglaj Rimac neće igrati u Dubrovniku 10. -11.travnja. Treba li se završnica Kupa odigrati ove kalendarske godine?

Odgovor bi glede igranja povezala s prethodnim odgovorom i činjenicom da ne znamo kako će se odvijati situacija sa koronavirusom i kakvu će odluku donijeti savez.