Hrvatska
Šime Vidulin ponovno izabran za Predsjednika KK Stoje

Šime Vidulin ponovno izabran za Predsjednika KK Stoje

Autor: KK Stoja Photo: KK Stoja

Do 2025. godine.


U utorak 28. rujna 2021. godine održana je redovna izborna Skupština Košarkaškog kluba Stoja na kojoj su birana tijela kluba za novo mandatno razdoblje od 2021. do 2025. godine.

Na novi mandat od 4 godine jednoglasno je izabran dosadašnji Predsjednik kluba Šime Vidulin. Nino Dasko i Edi Cukerić novi su Dopredsjednici kluba, a uz navedene Upravu kluba čine još i Boris Blagonić, Jovan Bekvalac, Tiziano Sošić i Danijel Peruško, dok je Ron Biteri zadržao funkciju savjetnika Uprave.

U Nadzorni odbor kluba izabrani su Davor Mišković, Željko Dundović i Darko Tićak, dok je za Tajnika kluba ponovno izabran Zdravko Bizjak.

Nakon zahvale prisutnim članovima Skupštine kluba, novoizabrani predsjednik iznio je Plan i program rada za sljedeće razdoblje te naglasio da temeljne ambicije kluba ostaju i dalje kvalitetan rad s mlađim kategorijama s kojima je KK Stoja u prošloj sezoni osvojila tri naslova u Istarskoj županiji (predkadeti, kadeti i juniori), dok su predkadeti Stoje osvojili četvrto mjesto, a kadeti šesto mjesto na Prvenstvu Hrvatske. Najavljena su i određena unaprjeđenja rada kluba u stručnom-trenerskom pogledu, te istaknuti natjecateljski ciljevi za predstojeću sezonu 2021/22.