Hrvatska
Sinjski dvojac ostaje vjeran Riboli

Sinjski dvojac ostaje vjeran Riboli

Bilandžić i Svalina

Na pripremama seniorske momčadi 'Ribole Kaštela' za novu sezonu, koje kreću od ponedjeljka 17. kolovoza, naći će se ponovno i sinjski dvojac – Martin Bilandžić i Ivan Svalina.

Martinu će nastupajuća sezona biti već treća u kaštelanskom dresu. U sezoni 2018/19 bio je najefikasniji igrač izvan linije za tri poena, a ukupno drugi u čitavoj Prvoj ligi, da bi ga već prije starta sezone 2019/20 niz neugodnih ozljeda spriječio da ponovi odlične brojke iz prethodne.

Ivan Svalina je u prošloj, nedovršenoj sezoni, bio naš najkorisniji igrač, iako mu je to bila tek prva sezona igranja za 'Ribolu Kaštela', a bio je i ukupno peti najuspješniji dodavač Prve lige.

Evo što su kaštelanski Sinjani izjavili prilikom potpisivanja novih ugovora:

MARTIN BILANDŽIĆ: ''Drago mi je da se suradnja između mene i 'Ribole' nastavlja i treću godinu zaredom, jer radi se o uredno posloženom klubu na svim razinama, na čemu bi mu mogli zamjeriti i mnogi premijerligaši. U Kaštelima se osjećam jako dobro, mogu reći da mi je tamo kao i kod kuće. U novoj sezoni ostaje manje-više ista ekipa kao i prijašnjih godina, tako da se nadam da možemo napraviti sve ono što smo možda ostali i dužni u proteklim godinama. Doduše, puno će nam nedostajati Marin Vručinić, ali ima nas iskusnih koji ćemo, uvjeren sam, znati pokriti taj nedostatak. U ekipi je i niz mladih igrača koji nadolaze i zasigurno će svoje minute znati dobro iskoristiti kako bi pomogli u ostvarivanju što boljeg rezultata.''

IVAN SVALINA je, već po običaju, bio puno kraći: ''Čast mi je i zadovoljstvo što mogu drugu sezonu zaredom braniti boje kaštelanskog kluba. Radujem se početku priprema i nadam se što boljem uspjehu.''