Time-out
'Uvik isti' i na vašem monitoru

'Uvik isti' i na vašem monitoru

Autor: R.I. Photo: PR foto

Film o košarkaškoj obitelji Šarić.

Od ožujka 2020. možete pogledati online dokumentarni film o Dariju Šariću, šibenskoj NBA zvijezdi i njegovoj legendarnoj košarkaškoj obitelji. Dokumentarni film "Uvik isto" prati NBA igrača Darija Šarića pri povratku u svoj rodni Šibenik tijekom ljetnih mjeseci i zasluženog godišnjeg odmora. 

U režiji Slavice Šnur ovaj dokumentarni film prenosi vrijednosti koje krase košarkašku obitelj Šarić – tatu Predraga, bivšeg hrvatskog košarkaškog reprezentativca i najboljeg strijelca KK Šibenka, mamu Veselinku, legendarnu igračicu šibenskoga Elemesa, kćer i sestru Danu, aktualnu igračicu ŽKK Šibenke, te sina i brata Darija, aktualnog NBA igrača Phoenix Sunsa. Opušteni, jednostavni, i s vrlo dobrim smislom za humor, Šarići usprkos svim okolnostima ostaju uvik isti. To je film o košarci, o trudu i uspjehu ali više od svega to je film o obitelji Šarić i dalmatinskom mentalitetu. Jesu li se obiteljske vrijednosti promijenile unatoč velikom sportskom uspjehu Darija Šarića, mladog čovjeka i talentiranog i uspješnog sportaša provjerite na linku

“Ovim filmom htjela sam ispričati priču o obitelji koja je ostala dosljedna svojim vrijednostima. Unatoč svim novcima koje je Darijeva karijera i njihova zajednička upornost omogućila, oni su ostali isti” komentira redateljica filma Slavica Šnur.

Tijekom 2018. i 2019. godine, film je osvajao srca festivalske publike diljem svijeta, prikazan je na festivalima u Americi, Indiji, Italiji, Portugalu, Srbiji, Bosni i Hercegovini, a svjetsku i domaću premijeru imao je na Vukovar film festivalu u kolovozu 2018. godine. Od ožujka 2020. film napokon dolazi u vaše domove i to preko platforme Vimeo on Demand gdje ga možete pogledati po promotivnim cijenama.