Hrvatska
Skelin zadovoljan Washingtonovim debijem, Zabok 'pao' u Omišu

Skelin zadovoljan Washingtonovim debijem, Zabok 'pao' u Omišu

Perković je konstanta.

Split je u 13. kolu HT Premijer lige, u omiškoj dvorani Ribnjak, svladao Zabok s 92:77 (21:18, 22:19, 25:25, 24:15). "Žuti" su se u drugom poluvremenu u nekoliko navrata odlijepili na plus 15, gosti se vraćali ali nisu imali snage ugroziti pobjedu Splita.

- Utakmicu smo riješili četiri minute prije kraja, važno je da smo pobijedili, jer smo zajedno odradili tek šest treninga. Zadovoljan sam Jamesom Washingtonom, bio je ponajbolji igrač na terenu, a s nama je odradio tek jedan trening. Perković ima konstantu, svoj doprinos dali su Bajo i Gabrić, ali pred nama je još puno rada - rekao je trener Splita Ivica Skelin.Ivan Tomas, trener Zaboka, nije previše žalio za porazom.

- Zaslužena pobjeda Splita, držali smo se ali Split je cijelu utakmicu držao pod kontrolom. Nismo imali energije za nešto više - rekao je Tomas.Split se sada vraća na Gripe, iz redova "Žutih" zahvalili su se na gostoprimstvu Omišu, pozvali i muški i ženski košarkaški klub te Grad kao goste na otvaranju novog parketa 26. prosinca u 18 sati kada na Gripe stiže Novi Pazar.