Sponzorirani članak
Škola košarke Vučići: Za svu djecu koja žele ostvariti svoj potencijal

Škola košarke Vučići: Za svu djecu koja žele ostvariti svoj potencijal

Autor: KK Vučići Photo: KK Vučići

"Igraj snažno, igraj pametno!"


Nakon dugog odmora učenika i radnog ljeta Vučića na moru, počinje nova školska godina a time i nova košarkaška sezona u kojoj ćemo se nastaviti družiti s našim starim i započeti druženje s novim polaznicima i polaznicama sa svim njihovim posebnostima, prednostima i nedostacima.

Kao i u prvih 26 godina rada, područje našeg djelovanja biti će motivacija, upravljanje emocijama i izgradnja sportskog stava uz razvoj i održavanje kvalitetnog odnosa između svih sudionika procesa.

Ovaj proces će trajati onoliko dugo koliko polaznica ili polaznik želi raditi na sebi i tražiti prostor za napredak košarkaškom, fizičkom i mentalnom smislu.

Svakom polazniku i polaznici pristupati ćemo individualno ali pri tome vjerujemo u snagu tima.

TRENINZI I UTAKMICE

Svaki naš polaznik ili polaznica moći će uživati u programu poučavanja košarke, igri i utakmicama naše klupske lige tijekom cijele školske godine 2002./2023.


NE TREBA SE BOJATI NEUSPJEHA

Dakle, tko želi promjenu, ima ju priliku postići ali pri tome nikoga nećemo prisiljavati na promjenu ukoliko želja za njom ne dolazi od njega samoga.


UŽIVANJE I ATRAKCIJA

Ako netko želi trenirati košarku zbog zdravlja, osjećaja zadovoljstva i postignuća te rušenja fizičke i mentalne barijere uz vjerovanje u težak rad, trud i odricanja, za njega je škola košarke Vučići.


NAGRADE I POHVALE

Pohvale i nagrade neće izostati za svaki izniman trud i svako poštivanje jasno definiranih pravila ponašanja.


UPISI

Upis u školu košarke Vučići je lako dohvatljiv, potrebno je samo poslati:

- ime i prezime djeteta, 

- godinu rođenja i 

- lokaciju stanovanja

na e-mail: vucici@vucici.hr


LOKACIJE PO CIJELOM ZAGREBU

Nakon što zaprimimo poruku, predložiti ćemo svakom zainteresiranom roditelju/djetetu, jednu od dvadesetak lokacija za treniranje košarke u jednoj od sportskih školskih dvorana, koje su raspoređene u gotovo svim četvrtima grada Zagreba.


"Igraj snažno, igraj pametno!"