Hrvatska
Ruke k sebi, Josip Barnjak ostaje u Škrljevu

Ruke k sebi, Josip Barnjak ostaje u Škrljevu

Autor: Branko Tabak

Lider ekipe.

Jedan od igrača koji je zanimljiv hrvatskom ABA-ligašom tržištu, uključujući i dvabaligaško, igrač je Škrljeva Josip Barnjak. Kuloarske priče servirale su već informaciju da je interes stigao iz Dalmacije. Na činjenicu da je Barnjak još godinu dana vezan za Škrljevo, potencialnim udvaračima neće dobro leći ni izjava trenera Škrljeva Damira Rajkovića koju je dao u intervjuu za Novi list.

– Josip Barnjak ima ugovor i ostat će u Škrljevu. Mislim da mu treba još jedna godina u kojoj će biti lider momčadi i da svojom igrom, ponašanjem i odnosom prema radu te mlade igrače povuče prema sebi, iako je i on još uvijek mlad igrač. No, ima iskustvo, igra zrelo, pametno, ima dosta utakmica iza sebe i sigurno može dosta pomoći i mladim igračima da stasaju i samom sebi da postane igrač koji donosi pobjede.

Ovo bi moglo biti i konačno 'ruke k sebi'.  Pozicija lidera oko kojeg se slaže ostatak momčadi u stabilnom i ambicioznom premijerligašu prilično je jak adut Škrljeva koji osnažuje potpisano i ovjereno na papiru. .