Hrvatska
Škrljevo bez kapetana Barnjaka na Alkar

Škrljevo bez kapetana Barnjaka na Alkar

Autor: Duje Jurić

Utakmica za bijeg sa začelja i izbjegavanje dodatnih kvalifikacija za ostanak.

U taboru Zelenih sa Škrljeva sve je okrenuto sutrašnjoj utakmici protiv Alkara  koja se od 19 sati igra u dvorani na Mavrincima. Da se ne dogodi tjedan bez povrijeđenog igrača, pobrinuo se kapetan Josip Barnjak, koji se treći put ove sezone povrijedio, pa će zbog rupture lista preskočiti derbi začelja, ali bi trebao biti spreman za sraz sa Hermes Analitikom iduće subote.

Trener  naglašava da se ova utakmica mora dobiti kako se god zna i umije. 

"Pobjeda nad Alkarom znači prepuštanje pretposljednjeg mjesta Sinjanima, a to je onda i dobar put za hvatanje osmog mjesta i doigravanja", naglašava Damir Rajković. Strateg Adria Oil Škrljeva s ekipom je radio samo dio tjedna, nakon što se vratio iz reprezentacije Hrvatske, gdje je bio pomoćnik Draženu Anzuloviću.                                                                       Damir Rajković - Foto: Šime Zelić (Basketball.hr)

Ekipa je svjesna važnosti bodova protiv Alkara. Pobjedom bi dostigli sutrašnjeg protivnika, ali bi imali bolji međusobni omjer. Uostalom pobjeda bi donijela mir i izbjegavanje dodatnih kvalifikacija za ostanak u HT Premjer ligi.

Najstariji i najiskusniji igrać Škrljeva Siniša Štemberger naglašava, da na Mavrince stiže protivnik po mjeri. 

"Mi smo spremni. Forma nam se digla i očekujem da ćemo se i u rezultatima dizati. Nema nam kapetana Barnjaka, ali tu su ostali koji moraju pokazati da je početak sezone bio slabost. Idemo po pobjedu", naglasio je popularni Štembo.
                                                                    Siniša Štemberger - Foto: Šime Zelić (Basketball.hr)

Na Kvarneru je završni vikend od maškara. Navijači i ljubitelji Zelenih se nadaju da će nakon pobjede svi zajedno pobjedu proslaviti u Domu na Škrljevu, gdje od 21 sat započinje zadnja subotnja karnevalska zabava.