Hrvatska
Škrljevo ekspresno našlo zamjenu za Perkovića

Škrljevo ekspresno našlo zamjenu za Perkovića

Autor: Saša Ćirić

Analizom tržišta su pronašli bivšeg Analitičara.

Nakon vijesti o umirovljenju Jasmina Perkovića, KK Škrljevo nije sjedilo prekriženih ruku. Rupa nastala odlaskom iskusnog centra je zakrpana u najkraćem mogućem roku, a postoji li bolji način za nadomjestak trećeg skakača lige od dovođenja drugog? Teško.

Stipe Krstanović (25, 205 cm) je prošle sezone branio boje Hermes Analitice, za koju je postizao po 7.6 poena i skokova, uz 1.8 ukradenih lopti. Krstanović je fizički iznimno snažan, te se iznimno dobro snalazi pod košem (čak 2.7 napadačka skoka u prosjeku u protekloj sezoni!), dok šuterski još nije dovoljno ispoliran (mada pokazuje sklonosti trici, 32%). 

Momčad s Mavrinaca ne pada u letargiju nakon odlazaka nekoliko bitnih igrača (Davor Konjević, Dino Stipčić...), već se okreće novoj sezoni s puno vjere i želje za očuvanjem uzlazne putanje kojom je klub krenuo u posljednje dvije sezone. Kvarner i Primorje su oduvijek imali dobru povezanost s košarkom, pa bi bila prava šteta ne imati prvoligaškog predstavnika iz tog kraja. Uostalom, imaju sjajnu publiku koja to zaslužuje...