Hrvatska
Škrljevo i bez Jelenkovića u Sinju napada pobjedu

Škrljevo i bez Jelenkovića u Sinju napada pobjedu

Autor: Duje Jurić

Važna utakmica za obje momčadi.

Iza košarkaša Adria Oil Škrljeva tri su susreta s abaligašima i isto toliko poraza. Raduje da su protiv Cibone, Zadra i Gorice Zeleni pokazali dobru igru koja budi nadu da u posljednja dva kola drugog dijela prvenstva mogu pružiti dobre igre, kako bi ostali među osam klubova, koji će u doigravanje. 

Večeras od 19 sati Škrljevčani gostuju u  Sinju, kod starog poznanika Alkara. Lani su izgubili u samoj završnici utakmice, a da je mladom Luki Vuciću lopta ušla u koš u posljednjim sekundama, Zeleni bi pobijedili. Na gostovanje u Sinj Škrljevo je krenulo bez zadarskog razigravača Tonija Jelenkovića, kojem je na treningu povrijeđen nos, pa očekuje masku. Također neće biti i gore spomenutog Vucića i Filipa Bjelanovića, koji se vraćaju iz povrede.

"Svjesni smo protivnika. Imaju dva dobra Amerikanca i pucaju puno trica. Treba pripaziti na našeg bivšeg igraća Ivana Kučana. Mi idemo na pobjedu jer sada nam dolaze utakmice s protivnicima po mjeri", kazao je kapetan Zelenih Antonio Boban.

I trener Damir Rajković naglašava da njegovu ekipu očekuje teška utakmica, ali raduje dobra igra protiv abaligaša u protekle tri utakmice. 

"Ovi bodovi imaju veliku važnost, a sa njihovim osvajanjem uhvatili bi šesto, možda i peto mjesto, što donosi bolji raspored i jednu utakmicu više u trećem dijelu prvenstva."

Ovom utakmicom Adria Oil Škrljevo ulazi u seriju utakmica nedjelja – srijeda, jer već u srijedu ih očekuje susret četvrtfinala Kupa Krešimira Ćosića sa Cibonom u Zagrebu, a potom u iduću nedjelju , 07. veljače i domaći susret sa Vrijednosnicama Osijek.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore