Hrvatska
Regija
Škrljevo igra toplo-hladno

Škrljevo igra toplo-hladno

Autor: Duje Jurić Photo: KK Vrijednosnice Osijek

U Slovačkoj bez Hortmana i Bešića.

Košarkaši Adria Oil Škrljeva nakon desetosatnog putovanja preko Mađarske doputovali su oko 19 sati u slovački grad Prievidza gdje su odradili trening u dvorani gdje će u srijedu, 3. studenog od 19,30 sati odigrati susret 4. kola Alpe Adria Cupa protiv istoimenog domaćina, kojeg su na Mavrincima pobijedili u 1. kolu 83:70. Prigoda je to da Zeleni dođu do druge pobjede u ovom natjecanju i ostanu u igri za prolazak u četvrtfinale. Ako se gleda statistika, ona bi Škrljevo u Prievidzi trebalo do pobjede, jer im gostovanja idu od ruke. Dakako sve pobijede su ostvarene u HT Premijer ligi, a prošle srijede doživljen je i prvi gostujući poraz u sklopu Alpe Adria Cupa u Ljubljani od Nutrispoint Ilirije.

Zbog problema sa zglobom kod kuće je ostao Chris Hortman, te mladi Edi Bešić koji i dalje ima problema sa preponama, tako da trener Damir Rajković može računati na deset igraća u rotaciji.

Utakmicu u Slovačkoj najavio je kapetan Josip Barnjak, koji istiće da se mora izići iz krize. 

„Igramo toplo – hladno. Nakon odlične igre u Gorici i pobjede nad domaćinima, u Ljubljani i kod kuće sa Sonik Puntamikom odigrali smo jako loše. Svi su očekivali dvije pobjede, ali one se moraju zaslužiti. Ovo je prigoda da se iskupimo za loše igre i pobjedom najavimo gostovanje u Zaboku. Ponavljam, imamo za čime žaliti, šteta je što nismo dobili one utakmice koje smo morali dobiti, ali sada se moramo okrenuti utakmicama koje nam slijede", zaključit će Barnjak.

Utakmica Prievidza – Adria Oil Škrljevo moći će se pratiti preko HKS TV i na valu Radio Korza.

Standings provided by SofaScore LiveScore