Hrvatska
Škrljevo je u naletu, a na putu im stoje žilavi Alkari

Škrljevo je u naletu, a na putu im stoje žilavi Alkari

Autor: Vladimir Jurić Photo: KK Depolink Škrljevo

Utakmicu najavljuje Robert Kujundžić

Dvotjedna pauza uzrokovana reprezentativnim obvezama, donijela je prigodu da Zeleni sa Škrljeva još više skupe snage te nastave pozitivan niz nakon dvije pobjede u nizu nad Goricom i Zabokom. Niz poraza sa jakim protivnicima je apsolviran i DepoLink Škrljevo sada lakše diše. Ekipa je gotovo pa sva spremna za susret 8. kola HT Premijer lige koji se u subotu, 19. studenog od 18 sati igra u Dvorani Mavrinci protiv KK Alkar

Alkari su za razliku od Zelenih odlično krenuli u sezonu, ali zadnja tri kola ne znaju za pobjedu. 

Domaćinima nedostaje Amerikanac Emeka Obukwelu, koji opet ima problema sa zglobovima. No, u medecinskoj ekipi Škrljeva kažu da će do 9. kola i gostovanja u Šibeniku biti spreman. 

Tijekom pauze ekipa je vrijedno trenirala i spremno dočekuje sutrašnju utakmicu. Povratnik na parkete nakon teže povrede Robert Kujundžić već je počeo pokazivati da nije bio uzalud MVP HT Premijer lige. Odvojenost od obitelji i njegovog Osijek sada mu lakše pada, jer od prije tri tjedna u klubu je njegov sugrađanin Luka Barišić, čijim je dolaskom prekinut negativan niz DepoLink Škrljeva.

"Sada smo pod koševima u jako dobroj poziciji. Luka je donio sigurnost i čvrstinu, a kada nam se vrati Obukwelu imati ćemo i jaku visoku liniju. Sada imamo i akcije pod košem, te možemo raznovrsno igrati."

Na Mavrince stiže Alkar, kakvu utakmicu očekuješ?

"Gosti nisu bezazlena ekipa. Dobro su počeli, ali u zadnja tri kola imaju negativan niz. Oni će sve učiniti da ga zaustave. No i nas se nešto pita. Za vrijeme pauze vrijedno smo radili i očekujem pobjedu. Ekipa je spremna i sada imamo susrete sa ekipama sa kojima možemo igrati. Pozivam sve da nas dođu bodriti."

Utakmica DepoLink Škrljevo – Alkar može se pratiti putem HKS TV-a ili u programu Radio Korzo.