Hrvatska
Škrljevo na Višnjiku, Mršić se nada igri na tragu one iz Zaboka

Škrljevo na Višnjiku, Mršić se nada igri na tragu one iz Zaboka

Autor: KK Zadar

Škrljevo je podignulo formu.

Zadar u srijedu dočekuje Adria Oil Škrljevo u sklopu 28. kola HT Premijer lige.

Dalmatinski sastav je ove sezone oba puta svladao Škrljevo, na domećem terenu su slavili 99:68. U uzvratu Škrljevo je pružalo dobar otpor favoriziranom Zadru te je momčad Veljka Mršića upisala pobjedu 72:76.

Ekipa Škrljeva je prošli vikend bila slobodna jer je njihova utakmica protiv Splita bila odgođena zbog COVID-19 u splitskoj momčadi.

Zadar je u prošlom kolu upisao uvjerljivu pobjedu nad Zabokom u gostima 61:93.

Momčad Veljka Mršića se trenutno nalazi pri vrhu tablice dok Adria Oil Škrljevo drži 6. mjesto.

Početak utakmice zakazan je za 17 sati.

“Jučer smo imali malo vremena da se odmorimo, mislim da ćemo biti dobri, moramo koncentrirano odraditi utakmicu. Neće biti lako, bit će tvrda utakmica. Mi moramo biti fokusirani, na nama je da igramo našu igru i da kontroliramo utakmicu” istaknuo je iskusni Justin Carter.

“Konačno smo ušli u neki normalniji ritam, imamo dvije utakmice tjedno. Nadam se da ćemo odigrati na tragu one utakmice u Zaboku. Moramo smanjiti broj izgubljenih lopti, donositi dobre odluke u napadu i u obrani, moramo biti čvrsti i konzistentni u nekim segmentima. Škrljevo je jedna dobra ekipa koja je dobro vođena, u zadnje vrijeme su podigli svoju formu. Moramo biti pravi sutra da ostvarimo pobjedu” - najavio je utakmicu strateg Zadra, Veljko Mršić.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore