Hrvatska
Škrljevo najavljuje napad na TOP 6 momčadi Premijer lige i osvajanje Alpe Adria kupa

Škrljevo najavljuje napad na TOP 6 momčadi Premijer lige i osvajanje Alpe Adria kupa

Autor: Duje Jurić

Predststavljanje ekipe u srcu Rijeke.

Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo danas je na Trgu Republike Hrvatske u samom središtu Rijeke predstavio ekipu za sezonu 2019/2020. Pred novinare su izišla dvanaestorica od četrnaest igrača koji su prijavljeni za nastup u HT Premjer ligi. 

Tako se uz starosjedioce, kapetana Josipa Barnjaka i Darija Cvitkovića, na promociji pojavilo devet novih i jedno staro znano ime u liku Antonia Bobana. Od novih imena nekoliko je poznatih košarkaških faca, među kojima su: Ante Gospić, Domagoj Vrkić, Ivan Batur, Luka Pandurić i Dragan Šekelja. Predstavilo se i novo američko pojačanje play Jordan Riewer, kao i mlade snage: Dorian Benković, Luka Vucić i Filip Bjelanović. Nedostajali su Edi Bešić i Mislav Kolić koji se oporavljaju od teških ozljeda. Predstavljen je i stručni stožer na čelu sa trenerom Damirom Rajkoviće, te njegovim pomočnicima: Mirkom Ščekićem i Mladenom Šarčevićem, kao kondicijki trener Mateo Malovac i fizioterapeut Damir Bakarčić.

Predsjednik kluba Vice Sep je naglasio da će klub zahvaljujući sponzorima i gradu Bakru ću idučoj sezoni pokušati učiniti korak naprijed, te se plasirati među šest najbioljih ekipa u HT Premijer ligi te pokušati osvojiti Alpe Adria Cup.

Novinarima se obratio i trener Damir Rajković, koji je zadovoljan odrađenim pripremama i također očekuje iskorak u narednoj sezoni.

Kapetan Josip Barnjak očekuje dobre igre i zadovoljan je rosterom kluba.

Adria Oil Skrljevo 2019-09-24