Hrvatska
Škrljevo protiv Zaboka igra bez Šarca, ali i s velikom vjerom u pobjedu

Škrljevo protiv Zaboka igra bez Šarca, ali i s velikom vjerom u pobjedu

Autor: Duje Jurić

Pred košarkašima Adria Oil Škrljeva utakmica je 18. kola HT Premjer lige i gostovanje u Zaboku.

Zeleni su u dobroj seriji sa tri pobjede u nizu, od čega dvije za redom u Premjer ligi. 

Trener Damir Rajković koji je na kraju sezone ostao na 11 igraća, opet ne može računati na sve. Protiv Cedevite povrijedio se Marko Šarac, koji će preskočiti gostovanje u Zagorju. Utakmica protiv Zaboka je vrlo bitna za Škrljevo, jer bi se pobjedom približili cilju, a to je nastup u doigravanju. Prošle jeseni na Mavrincima Zabok je odnio pobjedu rezultatom 66:63, pa se tako revanširao za lanjski poraz u Zaboku. 

Zagorci bolje stoje na ljestvici i imaju dvije pobjede više od Zelenih. Igraći Adria Oil Škrljeva svjesni su težine gostovanja u Zaboku te znaju da će put do pobjede biti nimalo lagan.

„Domaćin odlično igra ove sezone. U Zaboku se teško uzimaju bodovi. U prošlom kolu bili su do samog kraja u egalu sa Cibonom, ali su na kraju izgubili. Mi smo spremni da se revanširamo za jesenski poraz.“  - kazao je Karlo Lebo, koji zadnje vrijeme igra u odličnoj formi.

Trenutno jedan od najboljih igraća Škrljeva i novopečeni reprezentativac Karlo Uljarević ističe da se sa Zabokom može igrati. Uljarević je dolaskom u Adria Oil Škrljevo pronašao kemiju u igri sa Brian Williamsom, kada se igra sa dva playa. 

„Idemo dobro odigrati, a ako budemo igrali kao u posljednje tri utakmice, možemo nastaviti dobar niz .“ 

Uljarević kaže da će biti teže nego protiv Cedevite, ali da je ekipa vrijedno trenirala ovaj tjedan te se nada povoljnom rezultatu.