Hrvatska
Škrljevo se za operaciju 'Ostanak u HT Premijer ligi' pojačalo s dva igrača iz Dalmacije

Škrljevo se za operaciju 'Ostanak u HT Premijer ligi' pojačalo s dva igrača iz Dalmacije

Autor: KK DepoLink Škrljevo Photo: KK Depolink Škrljevo

Žele i u doigravanje

Redove DepoLink Škrljeva za slijedećih godinu i pol dana pojačali su Ivan Gulin (rođen u Šibeniku 2001. godine, 200cm) i Viktor Šarić (rođen u Splitu 2001. godine, 205cm).

Ivan i Viktor su mladi reprezentativci Hrvatske koji su prošli gotovo sve selekcije i imali nastupe na velikim natjecanjima za Hrvatsku. Ivan je dijete Šibenke koji već sedam sezona nastupa u HT Premijer ligi, te je ove sezone imao u 22 minute oko 6 poena i 3 skoka po utakmici, dok je Viktor imao vrlo malu minutažu u Splitu, ali je prošle na posudbi u Alkaru pokazao potencijal kada je imao 8 poena i 4 skoka u prosijeku.

“Ovo su dva košarkaša koji su bili zanimljiva cijeloj ligi, potpisali bismo ih i da nismo u teškoj situaciji kao ove sezone, a sada kada su s nama sigurno će nam pomoći u Ligi za ostanak kako bismo mirno osigurali Premijerligaški status. Želim im sve najbolje i vjerujem da će biti zadovoljni svojim odabirom DepoLink Škrljeva” – kazuje Vice Sep, predsjednik Kluba.

Njihovim dolaskom u redovima košarkaškog kluba DepoLink Škrljevo započela je akcija radnog naziva "Ostanak u HT Premijer ligi". Na prvom treningu na kojem su se pojavili prinove, trener Damir Rajković je naglasio da za Zelene kreće novo prvenstvo u kojem je cilj ostanak u ligi, ali i hvatanje doigravanja što znači osvajanje prvog ili drugom mjesta na kraju Lige za ostanak.

Dva posljednja pojačanja, jer se upravo toliko moglo dovesti igrača u ovom mini prijelaznom roku, su zadovoljni s ekipom i dobrodošlicom.

Viktor Šarić - Foto: Ivica Čavka/KK Split

"Došao sam pomoći DepoLink Škrljevu da ostane u ligi, ali i da se plasira u doigravanje. Gulin i ja smo nova prevaga koja bi trebala pomoći Zelenima. Spreman sam i željan igre", naglasio je Viktor Šarić.

Ivan Gulin slično razmišlja. Ovo mu je prvo izbivanje izvan rodnog Šibenika i željan je dokazivanja. 

"Smatram da možemo izboriti ostanak u ligi i na kraju dobiti dodatak od još dvije ili tri utakmice u doigravanju. Lijepo sam primljen u klubu i ekipi. Na meni je da pokažem što znam i s kolegom Šarićem pomognem Škrljevu u kojem zajedno ostajemo još godinu dana."

Ivan Gulin - Foto: Milan Balaban/GKK Šibenka 

Prinove će utakmicu protiv Cibone odgledati s tribina, a onda se u Ligi za ostanak pridružiti suigračima na terenu.