Hrvatska
Škrljevo trese košarkaška groznica: Sprema se fešta - dolazi Cibona!

Škrljevo trese košarkaška groznica: Sprema se fešta - dolazi Cibona!

Autor: Duje Jurić Photo: KK Vrijednosnice Osijek

HT Premijer liga.

Dugo godina se već na Kvarneru nije sa nestrpljenjem čekao sportski vikend koji donosi dvostruki sraz ekipa sa Kvarnera i iz Zagreba. 

Vikend derbijem u subotu na Rujevici otvaraju nogometaši Rijeke i Dinama, a u nedjelju zatvaraju košarkaši Adria Oil Škrljeva i Cibone. 

Brojni navijači uputiti će se na oba derbija, koji pobjednicima donosi prvo mjesto na ljestvici.Zeleni sa Škrljeva nakon Sinjskih +19 vratili su se pobjedama. 

Uvod u susret sa Vukovima bio je na benzinskoj postaji Adria Oila na Kukuljanovu, gdje je najavljen derbi sa Cibonom.

"Cibona je vrlo mlada ali je pokazala da bez obzira na godine može igrati sa svakim, te pruža odlične igre. Ne mogu reći da se možemo opustiti jer igramo sa kvalitetnom ekipom, pa kako bude, te da nam rezultat nije u mislima. Možemo se nositi sa Cibonom, ali moramo puno trčati, jer je protivnik trkačka ekipa, naglasio je trener Damir Rajković.

"Adria Oil Škrljevo napokon ima deset igrača koji u svakom trenutku mogu zamijeniti jedan drugoga" naglasio je kapetan Josip Barnjak.

"Cibona igra odlično. Imaju kemiju i jako su brzi. Za razliku od prošlih godina sada i mi imamo dobar roster, pa svi koji budu igrali mogu parirati gostima."

Slično rezonira i Ivan Vrgoč, koji je naglasio da ekipa ne smije dozvoliti da ih Cibona pretrči.

Nakon druženja sa novinarima, uslijedio je i susret sa navijačima, jer svi koji su došli natočiti gorivo, bili su ugodno iznenađeni jer su im igrači osobno točili, a potom ih darivali sa dvije besplatne ulaznice za nedjeljni derbi.