Hrvatska
Šlag na tortu uspješne sezone bio bi jedan ABA skalp

Šlag na tortu uspješne sezone bio bi jedan ABA skalp

Štemberger želi pobjedu protiv Spita ili Cibone.

U subotu 7. travnja košarkaši Škrljeva gostuju kod KK Ribola Kaštela. Kaštelani će u ovoj utakmici pokušati uhvatiti zadnju slamku spasa za ostanak u HT Premijer ligi. Škrljevo prije svega želi popraviti loš dojam kojeg su ostavili u susretu s još jednim 'davljenikom' KK Zagreb u Trnskom gdje su iznenađujuće poraženi.

Primarni cilj, ostanak u ligi, su ostvarili kao i nastup u doigravanju u koje će najvjerojatnije krenuti s petog ili šestog mjesta. No, računica je zadnja stvar o kojoj razmišlja iskusni Siniša Štemberger, igrač Škrljeva.

- Nisam se bavio matematikom kada je u pitanju doigravanje. Međutim, čekaju nas još gostovanja kod Jazina i Kaštela, koje se bore za opstanak, dok nam dolaze Split i Cibona. Prvi je cilj odavno ostvaren - ostanak. Igramo solidno, neki igrači su napredovali u odnosu na početak sezone, počevši s mladima Barnjakom i Šarcem. Dobro igramo i mislim da bi šlag na tortu uspješne sezone bio jedan ABA "skalp", Split ili Cibona. To nam jedino nedostaje, jedna velika pobjeda, izjavio je Štemberger, jedan od nositelja igre KK Škrljevo.

Za takav uspjeh treba pokazati kvalitetu i protiv Ribole. Utakmica se igra u subotu s početkom u 19 sati.