Hrvatska
Službena Cibona potvrdila odlazak Vrankovića, Novačića za sada ne spominju

Službena Cibona potvrdila odlazak Vrankovića, Novačića za sada ne spominju

Autor: Z.D. Photo: Mihal Jacić/KK Cibona

Mornar u ponedjeljak od 14 sati gostuje u Draženovom domu.

Košarkaši Cibone će na početku drugog dijela sezone AdmiralBet ABA lige ugostiti Mornar Barsko Zlato. Utakmica je to 14. kola koja se igra u ranom terminu od 14 sati uz prijenos na Arenasport kanalu

Cibona je u međuvremenu potvrdila odlazak Antonija Vrankovića u Češku, a trener Vladimir Jovanović u najavi utakmice navodi probleme s ozljedama, ali ih ne precizira

“U prvoj utakmici drugog kruga sezone ponovno igramo s Mornarom. Mi imamo dosta problema s ozljedama, ali nećemo u tome tražiti neka opravdanja. Naša prva utakmica je bila odlična i za mnoge smo iznenadili Mornar u gostima iako smo od tada pokazali da se možemo nositi s jačim protivnicima. Od tada se Mornar dosta podigao kao što se i očekivalo te svakako da će to biti potpuno drugačija utakmica od one u Baru. Svakako da ako mi odigramo najbolje što znamo, s puno energije i truda te motivacije, možemo uz pomoć publike se boriti za rezultat.”

Podsjetimo kako mladog kapetana Roka Prkačina nema do proljeća, Nathan Reuvers je zadobio tešku ozljedu ramena na utakmici s Cedevita Olimpijom, a na treningu se ozlijedio i Josip Popić te je njegov nastup pod znakom pitanja.

Isto tako Cibona još ne navodi da se treninzima priključio Ivan Novačić koji bi svojim iskustvom trebao pomoći momčadi do oporavka ozlijeđenih igrača, zašto ne i duže?. 

Problem je da je Novačić izvan natjecateljske košarke od kraja prošle sezone. Kada će Nova u sastav ostaje nam za vidjeti, prema našim informacijama klub i igrač dogovorili su sve oko obnove suradnje. 

Ulaznice za utakmicu Cibona - Mornar možete kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice.  Ulaz u dvoranu dozvoljen je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde.