Time-out
Specijalizirana košarkaška TV emisija na Arena sportu!

Specijalizirana košarkaška TV emisija na Arena sportu!

Autor: HKS

Projekt HKS-a.

Jedan od projekata Hrvatskog košarkaškog saveza koji su i predstavljeni na nedavnoj sportskoj košarkaškoj konferenciji je i nova košarkaška emisija pod nazivom „Hrvatska košarka“ koja će se emitirati na TV Arena Sportu.

Osnovni cilj emisije „Hrvatska košarka“ je popularizacija svih hrvatskih liga – i muške i ženske, a posebno Hrvatski Telekom Premijer lige kao i svih ostalih vidova Hrvatske košarke. Želimo prezentirati naše klubove, dodirnuti njihove tekuće probleme, afirmirati igrače, trenere...

Također će se pratiti projekti koje je HKS već pokrenuo, prije svega HEP 3x3 Basketball Tounament, mini košarka, Kampu HKS-a, Završnici mlađih kategorija, Jedinstvenoj kadetskoj ligi, ali i o budućim nadolazećim projektima i akcijama koje se namjeravaju provesti.

U emisiji će se dotaknuti i organiziranih škola košarke.

Poseban naglasak će se staviti i na novosti iz ženske košarke koja je na ovim prostorima prilično marginalizirana.

Naravno, kroz emisije će biti riječi o onome za što svi živimo, a to su reprezentacije o kojima će biti puno toga u prvoj emisiji.

Stoga ne propustite prvo izdanje zanimljive emisije „Hrvatska košarka“ na TV Arena Sport 1 u petak, 24. studenoga 2017. u 17:00 sati. Bit će to pravi uvod u Kvalifikacijsku utakmicu za Svjetski kup 2019 Nizozemska - Hrvatska.

Gledamo se!