Hrvatska
Splićani uz Zadrane, Zagrepčani uz Splićane

Splićani uz Zadrane, Zagrepčani uz Splićane

Autor: Branko Tabak Photo: KK Split

Sponzorski ugovori.

U ponedjeljak, 27. studenoga potpisat će se ugovor s novim sponzorom KK Zadar, tvrtkom Tommy d.o.o. iz Splita. Ugovor će potpisati direktor KK Zadar Željko Žilavec i član uprave tvrtke Tommy Dario Mamić. Tom će prigodom u press salonu na Višnjiku u 14 sati biti održana i konferencija na medije, javili su iz zadarskog kluba.

Istovremeno stiže vijest iz Splita o potpisivanju novog sponzorskog ugovora između KK Split i Zagrebačke pivovare čime je nastavljena višegodišnja suradnja. 

Predsjednik uprave KK Split Robert Andrijić i predstavnik Zagrebačke pivovare Mario Duvnjak (menadžer marketinga kod kupaca i strateškog partnerstva) na Gripama su potpisali novi ugovor o sponzorstvu.

- Lijepo je da nas je tvrtka kao Zagrebačka pivovara prepoznala kao marketinški potencijal i nastavila ploviti na Totalnom žutilu u jačem intenzitetu. Bit će zanimljive interakcije i akcija u cilju popularizacije košarke. Hvala im na iskazanom interesu - rekao je Andrijić.Predstavnik Zagrebačke pivovare Mario Duvnjak istaknuo je ulogu Ožujskog piva i Zagrebačke pivovare kao istinskih prijatelja košarke čemu su dokaz mnogobrojne aktivnosti kojima se podupire hrvatska košarka.

- Ožujsko pivo nastavlja suradnju s KK Split i to je samo još jedan primjer kako je Ožujsko pivo danas u javnosti prepoznato kao brand koji je čvrsto povezan s hrvatskim sportom. Izuzetno nam je zadovoljstvo da naše partnerstvo nastavljamo i ove godine - kazao je Duvnjak.