Hrvatska
Split i Mislav potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

Split i Mislav potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

Autor: Ozren Maršić Photo: KK Split

Stari sportski prijatelji

U Žutom salonu na Gripama svečano je potpisan višegodišnji ugovor o poslovno-sportskoj suradnji između KK Splita i KK Mislava iz Podstrane. Dva kluba već godinama njeguju iznimno kvalitetne odnose, i ove sezone nadareni igrači Splita nosili su dres Mislava, a kvalitetni igrači iz omladinskog pogona Mislava išli su prema Gripama.

- Mi smo stari sportski prijatelji i partneri, a ovim potpisom suradnju podižemo na još višu razinu - kazao je, između ostalog, predsjednik Uprave KK Splita Edo Blažević. Načelnik Podstrane Mijo Dropuljić, zajedno s predsjednikom Zajednice športskih udruga Podstrane Antom Polićem, najavio je izgradnju polivalentne sportske dvorane u sklopu OŠ Strožanac.

- Vjerujem da će dvorana, baš kao i ovaj ugovor s KK Splitom, dati dodatni poticaj mladima u našoj općini da se još više bave sportom - rekao je Dropuljić.Uz Blaževića, u ime KK Splita potpisivanju ugovora nazočio je sportski direktor Teo Čizmić, a delegaciju KK Mislava predvodili su tajnik Ante Milković i trener seniorske ekipe Alen Koludrović.