Hrvatska
Split ima samo četiri igrača pod ugovorom, Ukić treba vremena, a odluka o izboru natjecanja čeka rasplet političke situacije u gradu

Split ima samo četiri igrača pod ugovorom, Ukić treba vremena, a odluka o izboru natjecanja čeka rasplet političke situacije u gradu

Autor: Branko Tabak Photo: KK Split/ Ivica Čavka

Potvrđen ostanak Subotića

Srđan Subotić nastavlja započeti posao na Gripama, potpisao je ugovor sa Splitom za sezonu 2022/23.

'Dali smo povjerenje našem treneru, našem kadru... Ovo je prvi korak u pripremi nove sezone, Srđanu želim puno sreće i da se na kraju svi zajedno radujemo. Želimo nastaviti ovu lijepu priču s Gripa, svjedočimo iznimnoj atmosferi i na tome hvala našim navijačima. Oni su nam najveći poticaj u svemu što radimo', rekao je prigodom potpisivanja ugovora predsjednik Uprave KK Split Edo Blažević.

Progovorio je i o nekoliko ključnih pitanja vezanih uz budućnost kluba koja uvelike ovisi i o političkoj situaciji u Splitu.

A kad se otpetlja politička situacija puno toga će biti jasnije primjerice izgled momčadi. 

'Razgovaramo s dosta igrača. Što se Roka Ukića tiče, uzeo je odmor, treba mu neko vrijeme da se sve stabilizira, ali s njim ćemo sigurno razgovarati. Teško mi je izlaziti s informacijama o natjecanjima bez razgovora s vlasnikom. Trebamo se strpjeti neko vrijeme, sigurno je da ćemo donijeti odluku u interesu kluba', poručio je Blažević. 


Ljeto će kod Subotića biti radno, zajedno sa sportskim direktorom Teom Čizmićem radit će na slaganju momčadi.

'Nastavljamo sa započetim poslom. Hvala svima u klubu na podršci i pomoći koju sam imao u prošloj sezoni, bila je turbulentna. Hvala i na podršci i povjerenju za nastavak suradnje. Vjerujem da ćemo napredovati i iduće sezone i svakim danom biti sve bolji', kazao je Subotić koji u ovom trenutku ima četiri igrača pod ugovorom. 

'Želja mi je zadržati dobar dio igrača iz prošle sezone. Mislim da su odradili odličan posao. Naravno trebamo se i pojačati, ali opet sve ovisi o budžetu', zaključio je trener Splita.





   






360p geselecteerd als afspeelkwaliteit







×




  




Learn more




'Razgovori s vlasnikom bi nam puno olakšali. Krenuli smo s poslom i nadam se da ćemo uspješno nastaviti. Rastemo i nadam se da ćemo biti još jači. Siguran sam da svi u gradu imaju viziju velikog Splita, ali ništa mi tu ne možemo garantirati.'