Hrvatska
FOTO Splitska košarkaška fešta: Godišnja pretplata već od 50 kuna

FOTO Splitska košarkaška fešta: Godišnja pretplata već od 50 kuna

Autor: KK Split

Zanimljive i primamljive cijene pretplate za novu sezonu (HT Premijer liga, Druga ABA liga).

Dodavanje gradonačelnika Splita Andre Krstulovića Opare za kapetana juniorke reprezentacije U-17 Viktora Šarića, veliku nadu "Žutih", i njegovo zakucavanje označili su da su vanjski tereni na Gripama, u koje je uloženo preko 400 tisuća kuna, otvoreni.

 Tereni, koje će za svoj rad koristiti i mlađe kategorije KK Splita, već su postali pravi raj za basketaše. Na otvorenju se okupilo niz poznatih lica, uz gradonačelnika, na Gripama je bila većina gradskih vijećnika, bivši proslavljeni košarkaši Damir Šolman, Željko Jerkov, Mlađo Tudor, Branko Macura... 

U revijalnoj utakmici Splitski olimpijci (Deni Lušić, Boško Čavka, izbornik Jerkov), pojačani s juniorskim trenerom "Žutih" Milom Karakašom i fizioterapeutom Zoranom Brzuljom, svladali su trenerski kadar KK Splita (izbornik Ante Marović, igrači Srđan Subotić, Luka Škeva i Miro Bubić) sa 15:14. 

U sklopu programa KK Split je objavio cijene pretplata za sezonu 2018/19 (300 kuna cijela sezona, 200 kuna za umirovljenike, studente, đake, nezaposlene i sportaše, 50 kuna za djecu do 10 godina) koja s prodajom starta u ponedjeljak u 9 sati, a prodavat će se u klupskim prostorijama svakog radnog dana. 

Predstavljana su i pojačanja "Žutih", na teren su zajedno izašli trener Vladimir Anzulović, Maj Kovačević, Jamel Morris, Tomislav Gabrić i Mauro Veljačić koji pozdravljeni pljeskom brojne publike. 

Valja napomenuti da su na otvorenje terena došli svi natjecatelji KK Splita, od prve momčadi do dječaka te brojni navijači koji s nestrpljenjem čekaju početak nove sezone. Gradonačelniku Andri Krstuloviću-Opari i njegovim suradnicima prigodne majice s natpisom "ajmo žuti" uručili su prvaci Europe, Splitovi U-16 reprezentativci Ivan Perasović i Ante Perkušić.