Europa i Svijet
Hrvatska
Sportando najavljuje Rimčevu smjenu, mogući nasljednik Golemac

Sportando najavljuje Rimčevu smjenu, mogući nasljednik Golemac

Autor: R.I.

Poraz od Primorske kao okidač.

Najnovije:

KK Olimpija Cedevita i službeno je potvrdio prekid suradnje sa trenerom Slavenom Rimcem. Sportski direktor Sani Bečirović je poželio puno sreće Rimcu u nastavku karijere, za koju ne sumnja da će biti uspješna. Četiri povezana poraza na početku 2020. godine, od kojih su tri bila na domaćem parketu nisu se više mogli tolerirati. Prvo je u Ljubljani slavila Igokea, a onda su uslijedila tri porza na jednu loptu. Ludom tricom Ognjena Jaramaza (i nakon očitih koraka) Partizan je slavio u Beogradu, Mornar je odnio bodove iz Ljubljane nakon produžetka, a Primorska zahvaljujući trici Marka Lukovića u posljednjoj sekundi. Rimac jednostavno nije imao sreće.  

Ranije: 

Slaven Rimac je pred otkazom u Cedeviti Olimpiji. Skor od 10 pobjeda i 7 poraza nikako ne kože zadovoljiti poslodavce koji imaju visoko postavljene ciljeve,

Kap koja je prelila čašu strpljena domaći je poraz od otpisane Primorske koja nakon brojnih odlazaka igrača i trenera Jurice Golemca i dalje pruža dojmljive partije u regionalnoj ligi te je i dalje u igri za Final Four.

Stvari su otišle prilično daleko jer o Rimčevoj smjeni već piše košarkaši portal Sportando koji kao moguću zamjenu za hrvatskog stručnjaka navodi upravo njegovog prijatelja, suradnika i dugogodišnjeg pomoćnike Golemca.

U igri je i Jurij Zdovc koji je u bliskoj prošlosti vodio i Cedevitu i Olimpiju, no bez očekivanih rezultata.