Hrvatska
Start HEP 3X3 Basketball Toura u gradu heroju – Vukovaru

Start HEP 3X3 Basketball Toura u gradu heroju – Vukovaru

Autor: Basketball.hr

HEP 3X3 Basketball Tour sa movim pohvalama i velikim očekivanjima kreće u novu sezonu.

Ovogodišnji HEP 3x3 Basketball Tour 2017. kao i prošle godine kreće u Slavonijiu gradu heroju - Vukovaru

Turniri će se uz pregršt dobre zabave, sjajne košarke i haklerskog raspoloženja tradicionalno potrajati do kasno u noć. Zbog velikog prošlogodišnjeg interesa i sjajne slavonske podrške, ove godine dodano je više gradova te se očekuje prošlogodišnji sjajan odaziv kako natjecatelja, tako gledatelja i ljubitelja košarke.

HEP 3X3 Basketball Tournament je projekt Hrvatskog košarkaškog saveza kojim je ove godine obuhvaćeno 11 gradova, a Masters HEP 3x3 Toura 2017., na kojem će nastupiti pobjednici svih turnira, održat će se Zagrebu.

Prijavnice za sudjelovanje na slavonskoj turneji HEP 3X3 Basketball Tour-a potražite na službenim internetskim stranicama HKS-a ili na linkovima u nastavku, te napravite prvi koraka prema Mastersu.

RASPORED:

VUKOVAR (Trg Republike Hrvatske) 26.06.2017.

SL. BROD (Trg Ivane Brlić Mažuranić) 27.06.2017.

OSIJEK (Trg Slobode) 28.06.2017.

BELIŠĆE (Trg Ante Starčevića) 29.06.2917.

Prijaviti se možete i uoči početka turnira na licu mjesta, uz dodatak da je broj ekipa po kategorijama ograničen, pa će prednost imati ekipe koje osiguraju svoje sudjelovanje  putem weba.

Zato požurite i prijavite svoju ekipu u jedan ili više gradova i budite dio ovogodišnjeg košarkaškog spektakla. Za sve sudionike je osiguran dar, a za pobjednike u kategorijama i vrijedne nagrade partnera Nike. MVP svakog turnira dobija na poklon vrijedan Lenovo smartphone.

Podsjetimo, međunarodni olimpijski odbor je donio odluku o uvrštavanju 3x3 ulične košarke u program Olimpijskih igara koje će se 2020. godine održati u Tokiju.

S toga će se ovogodišnji HEP 3x3 Tour odžati po FIBA 3X3 PRAVILIMA koje možete pročitati ovdje.

Donosimo vam dio prošlogodišnje atmosfere i vidimo se u Vukovaru.