Hrvatska
Što komentirati nakon ovakvog poraza?

Što komentirati nakon ovakvog poraza?

Autor: Paulo Sarić

Plantak i Anzulović nakon susreta u Jazinama.

Na konferenciji za medije nakon susreta trećeg kola HT Premijer lige između Jazina i Šibenika u kojemu su gosti zabili doslovno dvostruko više koševa od domaćina (36-72) treneri su bili vrlo kratki i koncizni. Više nije ni trebalo jer su igrači sve rekli na parketu.

- Ispravili smo neke greške iz prošlog kola, pri čemu prvenstveno mislim na individualnu obranu. Konačan rezultat nije realno stanje jer su Jazine prema pokazanom zaslužili jednu ili dvije pobjede. Iskoristili smo njihovu nervozu. Nije lako voditi utakmice protiv trenera Plantaka, samim tim je naša pobjeda vrjednija – kazao je nakon velikog trijumfa trener Anzulović.


Neven Plantak, jasno, nije bio zadovoljan prikazanim.

- Borili se jesmo i bili u egalu u skokovima s protivnikom, po prvi puta. Grč u šutu nas je stajao pobjede. Imali smo čak 21 izgubljenu loptu. Što komentirati poslije toga? Na naplatu dolazi ono što stalno govorim - Šibenik ima kontinuitet kvalitetnog rada i uigranu ekipu, dok smo se mi prekasno skupili. Moramo dignuti glavu. Ispalili smo jednak broj šuteva, no postotak šuta je bio debelo na njihovoj strani i to je tako. Takva je bila utakmica. Među mojim igračima je prisutan grč jer nam treba vremena da se uigramo i da pohvataju neke cake. Čestitam Šibeniku na pobjedi, a mi se moramo skupiti i raditi dalje – zaključio je trener Jazina.