Hrvatska
Stoja Summer kamp spojio Hrvatsku, Sloveniju, Švicarsku, Ukrajinu i SAD

Stoja Summer kamp spojio Hrvatsku, Sloveniju, Švicarsku, Ukrajinu i SAD

Autor: KK Stoja

Preko 70 prijava.

Dodjelom diploma i podjelom majica te prigodnim druženjem i zakuskom, uz atraktivan nastup plesača iz AB Originala, u subotu je na Stoji privedeno kraju još jedno izdanje Ljetne škole košarke i kampa KK Stoja. Ponovljen je lanjski uspjeh sa preko 70 dječjih prijava.

Ove godine kamp je poprimio i internacionalni karakter. Osim iz Pule i Zagreba bilo je polaznika i iz Slovenije, Ukrajine, Švicarske i Sjedinjenih Američkih Država.

Ljetna škola košarke odvijala se na vanjskim terenima „Dražen Petrović“ dok su se ostale aktivnosti u kampu odvijale na šetalištu Lungomare i Gradskom kupalištu Valkane.

Uz stručno vođenje i nadzor trenera i voditelja kampa Igora Valića i njegovih suradnika Darija Vidovića, Maria Lukina, Marina Matije Savin Belasa, Filipa Gustovarca i Dina Blaževića kamp su pohodili i mnogi gosti uz koje su najmlađi polaznici stjecali košarkaška znanja i vještine.

Najmlađe polaznike posjetili su pretkadeti KK Stoja koji su ove godine nastupili na F4-u Hrvatske i osvojili 4.mjesto te kadeti koji su osvojili 6.mjesto u Hrvatskoj. 

Nezaobilazni gost i ovogodišnje škole bio je prijatelj i suradnik kluba Christopher Hortman. Kroz druženje, razonodu i zabavu, ali i kvalitetan i discipliniran pristup u svim segmentima škole i kampa prošla su tako dva nezaboravna tjedna na Stoji.

Još jednom se pokazalo da KK Stoja nastavlja i njeguje rad sa mlađim uzrastima pa stoga ni ne čude ostvareni sjajni rezultati svih ovih godina na regionalnoj i državnoj razini.

Čelnici kluba sa Stoje zahvaljuju se svoj djeci i roditeljima koja su pohađala školu i kamp te pozivaju sve zainteresirane da se priključe KK Stoja na početku nove školske godine.