Hrvatska
Stojko Vranković: Nadam se festivalu košarke u Zadru

Stojko Vranković: Nadam se festivalu košarke u Zadru

Utakmice završnice kupa moći će se pratiti na TV Arena Sportu i na HRT 2.

Donosimo reakcije čelnih ljudi KK Zadar i HKS-a kao i gospođe Ljerke Ćosić sa jučerašnjeg izvlačenja parova četvrtfinala završnice Kupa Krešimira Ćosića kojemu će domaćin od 14. do 17. veljače biti Zadar

„Drago mi je da nam je ukazano povjerenje Saveza kao domaćinima Kupa. To je iznimna čast i ponosni smo na to što ćemo biti domaćini završnice Kupa 'Krešimir Ćosić'. Nadam se da ćemo opravdati to povjerenje i da će to biti četiri dana festivala hrvatske košarke“ - istaknuo je direktor KK Zadar Željko Žilavec.

Foto: Marin Sušić HKS

„Dvadeset je godina otkako se hrvatski kup naziva po legendi Krešimiru Ćosiću. Domaćin je grad Zadar i iskreno se nadam jednom festivalu hrvatske košarke u gradu u kojem je Krešo napravio svoje prve košarkaške korake, gdje se formirao kao igrač i osvojio sve što se moglo osvojiti. Nadam se da ćemo gledati dobre utakmice u ispunjenoj dvorani i da će to Zadar organizirati onako kako to najbolje zna“ - rekao je predsjednik HKS-a Stojko Vranković.

Foto: Basketball.hr

„Puno vremena je prošlo i kad se čovjek osvrne unazad, onda zapravo ne može vjerovati da je već toliko prošlo otkako Krešo nije s nama. Naravno, veseli me Zadar, ali moram reći da svi koji su organizirali Kup da je svugdje bilo posebno na svoj način. I u Zagrebu i kad smo bili u Vukovaru, isto tako jedna lijepa priča, Split… Zadar je, naravno, poseban zato što je Krešo zaista bio vezan uz Zadar“ - poručila je Ljerka Ćosić. 


Foto: Basketball.hr (Iva Perinčić) 

Utakmice završnice kupa moći će se pratiti na TV Arena Sportu i na HRT 2.