Regija
Strašno pojačanje za Budućnost VOLI

Strašno pojačanje za Budućnost VOLI

Autor: Teo Cilar

Budućnost je snažan roster pojačala s vrhunskim Euroligaškim igračem.

Vodeći klub ABA lige pojačao je svoje redove s odličnim igračem ispod koša koji ima odličan vanjski šut, Justin Doellmanom. Američki će košarkaš za Budućnost igrati do kraja sezone u ABA ligi.

Doellman je pred nešto više od tri godine proglašen najboljim igračem Španjolske lige. Europsku je karijeru započeo u Francuskoj kod Choleta. Besancon i Lorient bile su mu iduće stanice nakon čega odlazi u Španjolsku u Alicante. Uslijedila je sezona u Manresi pa dvije godine u snažnoj Valenciji. Od 2014 do 2017 bio je jedan od najboljih igrača Barcelone poslije čega odlazi u Anadolu Efes. 

Dragan Bokan, koji je rekao sljedeće:

- Doellman se u prethodnom periodu oporavljao od ozljede, što nam je omogućilo da se dogovorimo sa njim u okvirima budžeta koji je daleko manji nego što je uobičajeno za igrača ovakvog kalibra. Zahvaljujući tome što je trenutno slobodan, ukazala nam se sjajna prilika da jedan od najboljih igrača u Europi zaigra za naš klub. O njemu ne treba torišiti riječi, njegovo ime je svrstano u sami vrh košarke na našim prostorima, rekao je predsjednik kluba Dragan Bokan.

Bude li Doellman na razini na kojoj je igrao Euroligu, Budućnost će dobiti strašno pojačanje u lovu na Euroligu.