Hrvatska
Regija
Subotić: Bili smo neprepoznatljivi

Subotić: Bili smo neprepoznatljivi

Autor: KK Cibona

"Nismo bili ona ista momčad od prije nekoliko dana"

U 6.kolu ABA lige košarkaši Cibone poraženi su u Draženovu domu od Partizana rezultatom 74-90.

“Nemam što puno reći. Nismo bili pravi, nismo imali energije. Probudili smo se krajem 3. i 4. četvrtine. Imali smo šansu preokrenuti utakmicu, ali da smo i preokrenuli to ne bi bilo pošteno. Bili smo neprepoznatljivi. Nismo bili ona ista momčad od prije nekoliko dana. Moramo se skupiti i trenirati do sljedećega vikenda i utakmice u Beogradu,” izjavio je na konferenciji za novinare nakon utakmice trener Cibone Slobodan Subotić.

“Ovo nije prava slika Cibone. Promašili smo mnogo otvorenih šuteva, postotak za 2 poena bio nam je jako loš. Niska petorka je uspjela vratiti rezultat, no nije pogađala. Moramo naći neko rješenje u kreaciji igre”, zaključio je Subotić.

“Nije ispalo najbolje, no držali smo se kao ekipa. Izgubili smo nekoliko lopti što nas je koštalo pobjede,” podvukao je Cibonin košarkaš Jahmar Young.

Najbolji strijelci u redovima domaće momčadi bili su Young i Žorić sa po 20 koševa, dok je
goste predvodio Willams-Goss također sa 20.

”Dobro smo pripremili utakmicu. Znali smo kakav je ovo teren, Cibona je Cibona, institucija. Očekivao sam veći otpor Cibone i težu utakmicu. Imamo problema s obranom kao i Cibona. Dali smo manje poena, no zadovoljan sam individualno igračima. Odigrali smo jednu dobru utakmicu,” kazao je trener gostiju Miroslav Nikolić nakon susreta.

Igrač Partizana Mihajlo Andrić nakon utakmice: “Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Popravili smo neke segmente naše igre pored ekipe koja ima odlične pojedince. Dobro smo igrali i zasluženo pobijedili.”

Sljedeću utakmicu Cibona gostuje kod Ribole Kaštela u HT Premijer ligi. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 29.listopada u 17.30 sati.