Hrvatska
Subotić: Drago mi je za Novačića

Subotić: Drago mi je za Novačića

Autor: KK Cibona

Nakon sinoćnje utakmice između Cibone i Splita u sklopu 2. kola HT Premijer lige treneri momčadi prokomentirali su susret.

Nakon sinoćnje utakmice između Cibone i Splita u sklopu 2. kola HT Premijer lige treneri momčadi prokomentirali su susret.

“Jedina stvar koja me brinula bila je kako prizemljiti momčad nakon pobjede protiv Cedevite. Htio sam da nastavimo agresivno te da ostanemo u dobrom ritmu. Jedino smo bili slabiji oko četiri minute u trećoj četvrtini, no brzo smo se vratili i u miru dočekali kraj utakmice ”, izjavio je nakon utakmice trener Cibone Slobodan Subotić.

“Drago mi je za Novačića, odlično je odigrao. On nam je vrlo važan igrač i veliki je profesionalac. Sutra imamo slobodan dan nakon dugo vremena. Moramo se dobro odmoriti,” dodao je Subotić.

” Važna pobjeda za nas, da vidimo gdje smo. U dobrom i pozitivnom ritmu. Pripremili smo se za Split. Znali smo da su kvalitetna momčad. Prošle godine su uspjeli iznenaditi Cibonu, a to nismo htjeli ponoviti i ove godine”, podvukao je Cibonin košarkaš Ivan Novačić.

“Cibona je kontrolirala utakmicu cijelo vrijeme. Imali smo priliku dva puta da se vratimo no nismo uspjeli. Pobijedila je bolja ekipa. Mi moramo izvući pouku iz ovoga. Prvenstvo je dugo te ako se tijekom prvenstva vratimo ovdje nadam se da ćemo pružiti kompletniju partiju. Ovo nam je prva ozbiljna utakmica za razliku od Cibone koja je po tom pitanju puno uhodanija ekipa od nas”, kazao je trener gostiju Ivica Skelin nakon utakmice.