Hrvatska
Subotić se zbog umora pribojavao Osijeka, na kraju su Splićani slavili s 38 poena razlike

Subotić se zbog umora pribojavao Osijeka, na kraju su Splićani slavili s 38 poena razlike

Dominacija.

Ekipa Splita nadigrala je Vrijednosnice Osijek u svim košarkaškim segmentima te zasluženo osvojila bodove u Osijeku. Splićani su slavili 66-104. 

- Čestitam ekipi Splita na zasluženoj pobjedi. Danas smo imali loš dan, ovo nam je najlošija utakmica ove sezone, idemo dalje pripremat se za utakmicu protiv Šibenika, rekao je trener Vrijednosnica Marko Mandić

Njegov igrač Anyiarbany Makoi se nadovezao:

- Danas je bila jako teška utakmica, protivnička ekipa je bila puno agresivnija. Idemo dalje, trebamo se dobro pripremiti za sljedeću utakmicu. 

Trener Splita Srđan Subotić je nakon utakmice priznao jednu stvar. 

- Iskreno prije utakmice sam se malo pribojavao pošto smo baš u jednoj fazi umora, velik broj utakmica a ono što sam vidio od Osijeka ove sezone je dosta dobro tako da sam jako zadovoljan načinom na koji smo odigrali. Svaka čast mojim momcima na energiji koju su pokazali i na načinu na koji smo odigrali ovu utakmicu. 

Centar Žutih Darko Bajo ovako je prokomentirao susret: Odigrali smo utakmicu u dobrom ritmu i zadovoljni smo konačnim rezultatom. 

Sljedeću utakmicu Vrijednosnice igraju u petak, 29.10.2021. u 18:00 sati u dvorani Jug 2 protiv KK Šibenka. 

KK Vrijednosnice Osijek - KK Split 66:104 (12:25, 15:25, 18:27, 21:27) 

Vrijednosnice: Lisica 18, Grušanović 4, Tomljenović, Bošnjak, Topolović 12, Makoi 15, Tokić, Špehar, Porobić 2, Kuany 15, Pavić, Jurić 

Split: Perasović 17, Vuko 2, Bajo 14, Mclean 25, Barič 5, Perković 12, Kedžo 7, Runjić 7, Žganec 1, Čampara 14

Standings provided by SofaScore LiveScore