Hrvatska
Subotić uoči gostovanja kod Cibone: Nadam se da se neće dogoditi onaj zakon velikih brojeva

Subotić uoči gostovanja kod Cibone: Nadam se da se neće dogoditi onaj zakon velikih brojeva

Autor: Ozren Maršić Photo: Ivica Čavka/KK Split

Splićani su slavili u zadnjih deset međusobnih službenih susreta.

Nastavlja se non-stop ritam "Žutih", nakon pobjede nad Cedevitom Junior na rasporedu je novi derbi u HT Premijer ligi. U srijedu u 18 sati, u 13. kolu domaće lige Split, vodeća momčad lige, gostuje kod Cibone u Zagrebu.

- Čeka nas teška utakmica, i mi i oni smo u ritmu velikog broja utakmica. Sigurno će patiti kvaliteta, ali i jednima i drugima je stalo do pobjede i dat ćemo svoj maksimum - rekao je Splitov trener Srđan Subotić."Žuti" iza sebe imaju deset pobjeda zaredom protiv Cibone, ali nitko se na Gripama ne opterećuje brojkama.

- Taj broj izgleda velik, nadam se da se neće dogoditi onaj zakon velikih brojeva. Imamo samopouzdanje, znamo kako treba igrati protiv Cibone, lijep je niz, ali svaka utakmica je za sebe i kreće od 0:0 i ništa ne znači koliko netko ima pobjeda zaredom. U svakom slučaju lijepo je znati da imamo toliko broj pobjeda - kaže Subotić.

O nagomilanom umoru i malom broju igrača u rotaciji Splita suvišno je pričati.

- Igrači se ne žale, pokušavaju ići maksimalno. Ipak, u nekom trenutku utakmice osjeti se da ne mogu raditi ono što žele, na način na koji želimo funkcionirati, a u sportu kada kasniš pola sekunde je velika razlika i na kraju to čini rezultat - zaključio je Subotić.


 

Standings provided by SofaScore LiveScore